Måltider ur iPhoneperspektiv

En dag åt jag och pappa lunch på cafét mitt emot vårt eget hus. Jag beställde bakad potatis med skagenröra och fick det här eftersom potatisleveransen hade uteblivit. Inte helt fel dock, jag njöt av varenda tugga.
 
En annan dag lunchade jag och mamma i Kungsträdgården på en uteservering i solen. Surdegstoast med chèvre och en sallad från himlen satt fint i magen.
 
Mellanmål är nog mitt favoritmål på hela dagen, bortsett från frukost. Här har vi ett mellanmål som dock lika gärna skulle kunna vara en frukost. Skivad avokado och västerbottenost på grovt fruktbröd med en skål turkisk yoghurt toppad med honung, kokosflingor och färska jordgubbar. Perfekt!
 
Ett annat mellanmål jag tycker om är det här. Bananpannkakor med en klick turkisk yoghurt och honung. Bananpannkakorna fixar du lätt genom att knäcka två ägg, mosa en banan och ha i nästan en dl havregryn i en bunke och blanda och sedan steka på mellanvärme. Räcker till två mindre pannkakor, eller större plättar om man hellre vill kalla dem det, och är en fröjd för smaklökarna.
 
Mammas chiliköttgryta som jag har nämnt x antal gånger i bloggen under senaste veckan. Den här gången med världens bästa hemmagjorda tzatziki. Och så lite bladspenat!
 
Jag har också konsumerat så många omeletter att jag har tappat räkningen. Men det är ju så lätt - knäck några ägg, ha i lite vad som helst som är gott, riv ner lite smarrig parmesan och krydda med valfri krydda och så vips så har du världens godaste lunch/mellanmål/middag!

Kommentarer
linda

åh det ser riktigt gott ut :D

2013-05-12 @ 14:16:36
http://www.livetmedlinda.blogg.se

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan