SVT Dokumentär "Bully"

 
Jag sitter just och ser på en fantastiskt bra dokumentär som verkligen är en sann ögonöppnare. Den handlar om mobbning i USA och jag tycker att alla borde se den nu. Den ligger bara på SVT i två dagar till så se till att kolla nu. Den heter Bully.

Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Dagen i korthet

Har: Avnjutit en pannkaksbrunch med bästa pojkvännen och sedan slappat efter att alla dagens planer blev cancellerade
Just nu: Dricker te och ser på Svensk Hollywoodfruar
Ska: Fortsätta med det ovan och sedan krypa till kojs
Humör: Ambivalent
Äter: Just nu, inget
Dricker: NK Rooibos rabarber och grädde :) Fantastiskt te som jag köpte i fredags!
Bästa: Pannkaksbrunch!
Sämsta: Lazyness
Outfit: Boomerangjeans och en svartvitrutig skjorta
Sminkning: Mascara
Hår: Utsläppt
Väder: Regnigt, mörkt och rätt mysigt

Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Höstkärlek


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Äntligen helg!

Nu är det äntligen slut på denna vecka. Eller ja, äntligen och äntligen... Att lämna KG på fredagar känns mer vemodigt än kul! Senaste timmen har jag gått tidigare från samhällslektionen för att gå på intervju för Påverkansutskottet, lämnat in mitt samhällsarbete om Nordkorea och nu sitter jag och väntar på att Filip ska sluta. När han slutar ska vi åka till en brygga på Ingarö och mönstra på Constantia! Tagga segling hela helgen, woho!
Kommentarer [1]
Kategori: Övrigt

Ingen karneval

Karnevalen är inställd! Det både riktigt trist att inte få vara med om någon karneval i ettan men samtidigt skönt, vårt spårs bidrag var inte riktigt... helt passande. Ja ja, tagga Smiska fisk och Insparken istället!


För övrigt så gick cafeterians frys sönder idag, så all glass såldes ut för fem kronor styck! Helt fantastiskt! Jag köpte fyra stycken, hehe. Gav dock en till Filip.


Hmm, utöver det har jag inte så mycket att berätta. Nu sitter jag på tunnelbanan på väg till SATS för en efterlängtad gyminstruktion! Tagga tagga!


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Tisdag

Idag var en rätt soft dag! Introsamtal på förmiddagen i tjugo minuter, börja klockan tolv och då enbart ha matte, mentorstid och slackerbiologi. Efter det var det möte med The Debating Society! Jag tycker om att debattera så det blir nog skoj att vara med där, fick ett bra intryck i alla fall. Efter det yogade jag, sedan var det bara hem och plugga. Strax innan nio blev jag alldeles för rastlös så då blev det ytterliggare en tur till gymmet, denna gång för att springa! Efter all benträning de senaste dagarna är de rätt möra vill jag påstå, hehe. Det är trevligt! Nu har jag ätit kvällsmat och ska hoppa in i duschen! Adios!


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

KZINE

Min artikel är uppe på KZINE! Så satans glad och stolt, wooho! Vill ni läsa så finns den på www.kzine.se!Kommentarer [0]
Kategori: Tankar

Fika och gymmet

Nu är jag på väg hem från SATS. Sprang en stund på löpbandet och det kändes riktigt bra idag. Åh, det känns så härligt att jag börjar komma igång med löpandet! Det har (nästan) alltid varit något jag fasat för, men nu ska det bli ändring på det! Snart tänkte jag även dra igång med styrketräning igen, det är något jag verkligen tycker är kul. I våras tränade jag massor, både pass på SATS och styrketräning hemma med min far som PT. Flera veckor tränade jag ALLA dagar i veckan, dock olika muskelgrupper varje gång. I somras har jag knappt tränat någonting utan bara seglat, men nu när vardagen och rutiner är på plats så kommer även träningen naturligt tillbaka!

Jag har märkt att det är fett najs att blogga när man åker tunnelbana eller buss. Tummen upp för det!

 


Kommentarer [0]
Kategori: Träning

Typiskt söndag

Jag sitter bänkad framför köksbordet med matteboken och keso. Kan dock inte riktigt säga att jag pluggar eftersom datorn står på bredvid... Aja, har hört att det är tanken som räknas! Om en timme ska jag bege mig mot café 60 för att träffa Maya, Linnéa och Clara samt Claras pojkvän som är här i staden på besök. Det blir trevligt! På vägen hem ska jag nog svänga förbi SATS och träna, om jag orkar. Tränade igår också men det skall nog gå!


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Hej igen!

Nu var det ett bra tag sedan jag bloggade sist, vilket var i maj närmare bestämt, och kanske inte helt förvånande har det hänt en hel del på den tiden. Jag har slutat nian, en hel sommar har passerat och jag har börjat gymnasiet. Jag har bara gått två veckor på natur-natur på KG, men jag trivs redan som fisken i vattnet och känner att jag har valt absolut helt rätt gymnasium. Fantastisk känsla! I alla fall, jag saknar att skriva av mig och jag framför allt vet jag att det i framtiden kommer vara roligt att kunna se blicka tillbaka och läsa om den här tiden så jag tänkte försöka ge bloggandet en ny chans.

 

Jag och Linn, min nya buddy på KG.


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt