Nytt


Limegrön stickad från något märke på MQ, underbar skinnjacka från Mango och chokladlipstick från The Body Shop. Plus en ny blus som inte är med på bilderna är vad jag har inhandlat den senaste veckan. Jag köpte även ett par bootcutjeans som var assnygga men som töjde sig alldeles för mycket, så de fick min käre mor av mig.

Kommentarer [0]
Kategori: Stil

Longboard


Tuva och jag ska lära oss lära oss longboarda. Eller ja, bli bättre. Sedan blir det longboard cruise!

Kommentarer [1]
Kategori: Övrigt

Brudar


Kommentarer [2]
Kategori: Fotografi

Run


Kommentarer [0]
Kategori: Träning

Det går bra nuJag vet inte hur många inlägg jag har försökt posta via bloggappen, men det vill sig bara inte. Trots att jag har ominstallerat appen och grejer. Satfläsk! Anledning till den dåliga uppdatering är dels det och dels att jag knappt sitter vid datorn. Sist jag satt framför den var i torsdags och idag är det tisdag, hoho. Livet har flytit på bra. De senaste dagarna har jag bland annat hunnit flytta, gå alldeles för många promenader, ha årets första grillning och se The Hunger Games. Idag har jag varit ute i Vällingby och intervjuat Saga och hennes kompis och nyss kom jag hem från en Djurgårdspromenad med en killkompis. Skall försöka höra av mig lite mer från och med nu.

Kommentarer [1]
Kategori: Övrigt

Värt

Jag hade världens absolut bästa födelsedag igår. När jag kom till skolan igår så var hela entrén nersläckt och så stod hela min klass där plus ett gäng andra och uppvaktade mig med tända ljus, muffins, glass och ja hela paketet! Blev så himla himla himla glad! Av Erik fick jag en stor orange väska fylld av orangea saker. Alltså jag blev så rörd, han är bäst och alla paket var klockrena! Sedan fortsatte firande hela dagen med PISA-prov, sluta tidigare, filmmys med kompisar, middag ute med familj, kvällsfika med kompisar och deeptalk med Erik. Sjukt värd dag! Nu ska jag fortsätta äta på kokosbollarna jag fick av S-G igår och sedan träna på SATS. Ha det bra!

Kommentarer [2]
Kategori: Övrigt

15, snart 16
Om ett litet tag fyller jag 16 år och lämnar 15 år bakom mig. Aldrig mer 15. Det har varit ett grymt bra år men det känns alltid lite vemodigt att fylla år, samtidigt som det är otroligt kul. Det här året har varit så bra och jag hoppas att jag om ett år kan säga samma sak om det gångna året.

Kommentarer [1]
Kategori: Övrigt

En frukost


Kommentarer [0]
Kategori: Dagens frukost

Helg!

Bloggen ser för jävligt ut. Jag börjar ändra i designen men sen så orkade jag inte... Hehe. Nu ska jag promenera ner på stan och möta upp Saga. Ciao!

Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Tillbaka?

Jag lider för tillfället av skrivspärr, fotospärr och tja... allmän kreativitets- och inspirationsspärr. Mitt kreativa flöde är som bortblåst och jag vet inte riktigt hur jag ska få det att komma tillbaka. Funderar på att designa om bloggen för att få tillbaka lite kreativitet, men jag har inte ens inspiration till att fixa den... Dö.


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Stress

Jag tänkte att det var en bra idé att blogga just då jag egentligen borde sitta och plugga. Imorgon har jag nämligen spanskprov (hör- ochläsförståelse), spanskredovisning och spanskförhör samt två svenskläxor (KILL ME!). På fredag har jag engelskprov och i nästa vecka har jag bland annat spanskprov (grammatik) samt nationella i fysik. Extremt kul med nationella i fysik när jag inte läst fysik på över ett år (höstterminen i åttan), TJOHO! Dessutom har jag kurs hela helgen plus kvällarna inplanerade så jag vet ej hur jag ska få detta att gå ihop. Men det löser sig, det gör det alltid. Nu ska jag plugga spanska och dricka té... noooot, jag ska fortsätta att hoppa hopprep och ignorera mitt plugg, tjoho!


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Åre

Meeen guuud vad det är bäst här!


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt