Norrland

Heeei! Är påväg hem från en vecka i Norrland. Har "äntligen" kommit fram till civilisationen. Det var underbart där, som vanligt. Hur mycket snö som helst!


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Rommmeeee

Igår var vi i Romme med skolan och det var heeeelt underbart! Episkt. Idag sitter jag i bilen påväg upp till Norrland. Vi är framme vid klockan nio ikväll så jag har rätt många timmar kvar att döda.. Har precis sovit en god stund och strax ska vi äta någon slags lunch/middag.


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Namnlöst

Halloooo..! Det var ett tag sedan. Vet inte var jag ska börja, det har hänt så mycket kul sedan sist! I morgon är det matteprov och därefter Rommetagg! Woop ^^


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Värd dag

Idag var jag först i skolan, sedan fikade jag med Saga, spelade piano, handlade träningstights, åt middag och tog en pw med Carro. En alldeles för kall pw, men den var ändå så värd! Det är så härligt att umgås med fina vänner som verkligen gör en glad!Nu sitter jag och diskuterar morgondagens nationella prov i svenska med min klass. Det enda relevanta är vad alla ska ta med sig att äta. Dessvärre är det bara 80 minuter imorgon plus att man måste hinna göra provet, men på torsdag slår vi på stort! Eftersom provtiden då är 3 h 40 min och texten egentligen kan vara typ en A4 så blir det mycket tid över till att äta! Omnomnom. Har hört många spännande saker nämnas i klassen; kräftskiva, julbord, popcornmaskin, kladdkaka.... Det lär bli ett bra prov.


Köpte förresten röda bananer idag. Finns på Sabis! Nam.


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Uppdatering ur tillvaron

Hej alla! Jag är hos min madre denna helg och har för en gångs skull lämnat datorn hos pappa. Så härligt! I fredags var jag på Fridays med ett gäng kompisar, igår var jag i Väsjö med Saga och sedan kollade jag på mello. Loreen var grym och Euphoria var en riktigt bra låt. Dead by april var bara ett stort frågetecken och enligt Ludwig som ett sanatorium på 1800-talet. Sean Banan var bäst av alla och Thorsten Flinck är Thorsten Flinck. Jag hoppas verkligen att de båda går vidare till finalen för Sean Banan är ett vinnande koncept i ESC och jag vill kunna bua ut Thorsten Flinck när jag och Luddiz sitter på första parkett i finalen i Globen.
Den stora frågan var dock The Moniker. Med sina randiga pyjamasbyxor och sin rakade skalle så såg han ut att precis ha rymt från Auschwitz.

Nu är jag på väg till Maya för att bruncha med henne och alla brudar! Sedan ska jag till Väsjö. Episk dag.


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Väsjö

Nu sitter jag i värmestugan i Väsjö och väntar på att Saga ska komma... Vilket blir om typ 30 minuter... Ger mig inte ut i backen innan hon kommer eftersom mina snowboardkompisar inte är här idag och mina skidkompisar langar dissen så fort de ser att jag har snöbrädan med mig och inte skidorna... Och ja, det är extremt tråkigt att åka själv.


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Fredaaaag

Igår hade jag tillsammans med sex andra kompisar en härlig kväll på Fridays. Vi hade bokat bort till strax efter åtta och satt kvar i nästan tre timmar (trots att de bara har en sittid på två timmar, mahaha). Det var galet gosigt och jag åt såklart samma som alltid, Cheesy bacon cheeseburger med barbeque sauce och en strawberry daquiri. Omnomnom!


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Sött

 

 


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Angående det förra inlägget

Kom på att alla kanske inte tycker att grishjärtan är så fräscht. Men, eftersom jag bloggar från le tele så kan jag tyvärr inte radera det. Kompenserar därför upp det hela med två fina foton på en snygg tjej. Nu ska jag återgå till det jag gör bäst (host) - spela piano!


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Dagens lunch

Eftersom jag vet att ni vill veta vad dagens skollunch var så slänger jag med en bild. Grishjärta!


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt