Hälsningar Antonia

Hej bloggen och alla ni som läser. Jag tänkte bara meddela att jag hade det sjukt underbart när jag var och seglade med Atlantica och att jag nu är hemma. Jag tänkte också berätta att eftersom det är sommar och min dator har gått sönder så blir det inte så mycket blogging framöver, förmodligen ingen alls. Men ni får ha det så bra så hörs vi när vi hörs! <3

Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

See you at the west coast

Jag åker tidigt imorgon bitti till Göteborg för att mönstra på Atlantica, för att sedan segla längs med västkusten och över till Danmark :) Hemma om 10 dagar!

Kommentarer [3]
Kategori: Övrigt

Leker med macisen

Hej bloggisen. Pappas kompis är här och de lånar min dator, så då får jag leka med macen. Tjoho, jag är så lycklig! Förresten, jag tittade nyss på min blogg och märkte att den ser helt annorlunda ut när man är inne med Safari. Gud vad knasigt!


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Packning på g
Två random bilder.

Godmorgon peeps! Idag ska jag packa, tjoho.

Kommentarer [0]
Kategori: Fotografi

Pippitröja is in tha house

Jag har länge velat ha en klassisk Pippitröja, och för några dagar sedan så låg det plötsligt en på min säng när jag kom hem! Helt out of nowhere! Haha nejdå, jag hade faktiskt bett min mormor att sticka en åt mig och så gjorde hon det. Den är helt underbar, dock lite kort i ärmarna men det skall fixas. Jag älskar den verkligen och jag är så tacksam över att min mormor gjorde den åt mig! ♥
S m i l e   : - )


Kommentarer [1]
Kategori: Stil

We love windowsills


Just nu ligger jag i min nybäddade säng och tittar på min nyrensade fönsterbräda. Vet ni hur mysigt det är att sitta på fönsterbrädor? Om inte, gå genast och prova.

Imorgon ska jag packa inför onsdag, då jag tidigt på morgonen åker ner till Göteborg och mönstrar på Atlantica för att sätta kurs längs ner med Sverige och sedan över till Danmark! Jag ska alltså långsegla i tio dagar med Svenska Kryssarklubben, det kommer bli hur kul som helst! Jag gläder mig något förfärligt :-)
Senare imorgon kväll kommer min faster samt mina två småkusiner hit och övernattar. Det skall bli mysigt!

Kommentarer [0]
Kategori: Tankar

boringness
Fina självbilder<33

Igår var jag hela dagen på en flygplats utanför Linköping och firade att Svenska flygvapnet fyllde 100 år. Åkte hemifrån klockan 9 oc kom hem klockan 10. Spenderade över 7 timmar i bil och resten av dagen som sagt på en flygplats i hemskt väder. Inte alls roligt, men fick massor av vackra bilder som jag visar senare. Nu ska jag gå och se på Nord och Syd.

Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Hahahahahahahahha!

1 get + 1 get = 2 getingar

Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Der noget du skal vide før solen går ned

Hörni det har skett en förändring sedan föregående inlägget; nu har jag satt mig vid skrivbordet! Applause!


Bjuder på lite skön musik såhär på kvällskvisten. Här har ni Two door cinema club - Something good can work
Hallooo. Det regnar ute och jag har ingen blogglust alls, men samtidigt så har jag inget att göra så då bloggar jag ändå. Vet ni vad jag gör just nu? Jag sitter och äter tårta! Hela tårtan har min lillebror gjort, till och med tårtbottnen! Han är en riktig "kakare" som han själv sa idag att han ville bli, så sött!

Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

seg dag #1

Idag har jag haft en sådan där jätteintressant dag då jag vaknar halv ett och sedan inte gör något på hela dagen förutom att ligga i sängen och möjligtvis gå till köket då och då för att ta en chokladbit. Jag älskar sådana dagar! Perfekta när det regnar ute. Nu överväger om jag ska göra den stora ansträngningen att stiga upp ur sängen, gå ut till köket och göra mig en kopp choklad. Ja, jag tror nog det!


Kommentarer [1]
Kategori: Övrigt

I <3 sommar!Klockan är kvart i elva, och jag har INGET att göra. Jag är lite förbannad över Sverige. Varför är vi så dåliga att vi inte kommer med till VM!? Varför!?!? Nu har man inga roliga matcher på sommarkvällarna att längta till, å det suger. Vad fan liksom. Men jaja, jag får väl heja på Spanien och den snygge Torres! Viva España!

Gud. Det är sommarlov. Jag kan lägga mig när jag vill, jag kan stiga upp när jag vill och jag kan göra precis vad jag vill. Jag har dessutom kommit på att jag har två dagar mer sommarlov än min bror, wohooo! Nu blev sommaren ännu bättre :D Vad händer i sommar då? Självklart en massa grejer. Hittills har jag inte haft en lugn dag (har visserligen bara gått två dagar) men men. Såhär ser min närmsta planering ut:

Lördag
Shoppa med mamma  (som jag gjorde idag också) och kanske hälsa på mina kusiner

Söndag
Svenska flygvapnet fyller 100 år.. Skall till Linköping och fira

Måndag
Troligtvis åker jag till landet med ett gäng kompisar och har ff!

Tisdag
Kommer hem från landet & packar

Onsdag
Åker tidigt på morgonen till Göteborg med några vänner för att mönstra på SXK's skepp Atlantica för en 10-dagarssegling över till Danmark! WOOOHOOO!


Kommentarer [0]
Kategori: Tankar

Woho!


H ä r l i g   b i l d   f r å n   H a g a p a r k e n   i   t i s d a g s .


Kära bloggen, JAG HAR SOMMARLOV! Hela dagen har jag försökt intala mig det, men det vill liksom inte gå in. Herregud jag är ledig och kan göra (nästan) vad jag vill i typ 9 veckor. Underbart!


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Sommmmmaaaaarloooooooov


I   H a g a p a r k e n   i g å r

Bara timmar kvar tills årkurs sju är över och jag får sommarlov! JAG LÄNGTAR!


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Hola amigos

Vet ni vad! Igår var jag och mormor på Kungliga Operan och såg Romeo och Julia (balett). Det var hur kul som helst! Idag var min klass i Hagaparken och jag badade för första gången. Imorgon är det skolavslutning och sen börjar mitt sommarlov! 

Väldigt kort inlägg men jag orkar inte blogga.


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Firande gånger två!
M i t t   s o m m a r s t ä l l e   f ö r r a   h e l g e n   : - )

Idag ska jag först ut till Hölö för att fira pappa, och senare tillbaka in till stan och Skansen för att fira! Nu är det dessutom vatten i poolen på Hölö, tjoho!


Kommentarer [1]
Kategori: Övrigt

Knas knas knas

Vid målgång idag såg man en hel del löpare som var knasigt utklädda eller gjorde något kul, och självklart fångade jag ögonblicken! Här ser ni ett urval :-)


M a n n e n   s o m   s k u l l e   f ö r e s t ä l l a   e t t   f i n s k t   s k o g s t r o l l .   P å   b r ö s t e t   h a d e   h a n   s k r i v i t   " I   < 3   s a u n a " .


J a a . . .   s å d ä r   k a n    m a n   j u   o c k s å   g å   k l ä d d .


E l l e r   v a r f ör   i n t e   s p r i n g a   b a k l ä n g e s . . . ?


H m m . . .   B a r a   j a g    s o m   t r o r   a t t   d e t   v a r   g a n s k a   v a r m t   m e d   k a n i n d r ä k t ?


G i t a r r m a n n e n !


D e n n a   m a n   j o g g a d e   o c h   j o n g l e r a d e   s a m t i d i g t   i   4 2   k m ,   b a l l t !


Kommentarer [0]
Kategori: Fotografi

Stockholm Marathon


I v r i g t   h e j a n d e   p å   S t a d i o n   i d a g !   N o t e r a   a t t   j a g   i n t e   k ä n n e r   n å g o n   a v   d e   p å   b i l d e n .

Gud så trött jag är! Jag har vart i stan hela dagen, från cirka klockan halv ett och gått runt i princip hela tiden. Var där för att se när min styvbror och styvpappa sprang Stockholm marathon, 42 km. Ja, de är galna!

Idag har jag ätit två eller tre gånger på McDonalds idag, och har även ätit en korv (french hot dog). I vanliga fall sker inget utav det, hatar sådan mat. Det känns så äckligt när man äter det, uuhh. Jaja nu lär det bli ett väldigt långt tag (cirka sisådär ett halvår-år) innan jag trycker i mig något sådant igen! För övrigt så har jag idag även handlat lite saker, bland annat sista delen i Vargbröder-serien, fyra nagellack, underkläder och en present till min pappa som fyller år imorgon på nationaldagen!

Förresten, jag blir så sur när vi svenskar inte firar vår nationaldag! Det är så larvigt. Imorgon tycker jag alla ska klä sig i folkdräkt eller blågult och gå till Skansen och fira! Själv ska jag först ut till landet i skärgården för släktfirande av pappa och sedan på kvällen till Skansen för att fira. Det kommer bli så kul!

Kommentarer [1]
Kategori: Övrigt

Musiktips!


Lena Meyer-Landrut - Satellite

Man kan säga vad man vill om hennes engelska, men låten är grymt bra! Sätter sig på hjärnan direkt och är så härlig =) Hennes minst sagt underliga engelska gör dock bara låten ännu bättre!


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Sött

"Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din"

Kommentarer [2]
Kategori: Övrigt

Mys mys picknickmys

Igår eftermiddag hade jag och några väninnor (haha, väninnor!) picknick på Djurgården. Supermysigt! Extra mys var det med allt gott alla hade tagit med. Åå jag vill ha picknick igen! Tänkte visa er bilderna, låt dem tala för sig själva..


R e n   l y c k a   e f t e r   2   m å n a d e r   u t a n   g o d i s   f ö r   m i n   d e l !


G o d i s b a r n e t   A l v a   : - )


I n g e n   s o m m a r p i c k n i c k   u t a n   j o r d g u b b a r !


H a h a   u n d er i f r å n !


F i n a   m i n e r   i k k e   s a n t ! ?


O j   o j   v a r n i n g    f ö r   d å l i g   b i l d !


B - e - a - u - t - i - f - u - l
 


Kommentarer [0]
Kategori: Fotografi

Back in business.. tror jag


B i l d   f r å n   i   o n s d a g s   n ä r   v i   t o g   e n   b å t t u r .

Hej bloggen, long time no seen! Men nu skall jag försöka komma tillbaka igen, iallafall en kort stund innan det blir sommarlov och jag drar ut på äventyr.

Under tiden jag inte har bloggat så har jag handlat massor av trevliga saker, tänkte visa er något av det senare. Dessutom så är det Stockholm marathon imorgon och eftersom min styvpappa och styvbror skall vara med så blir det heldag nere på stan för min del och då blir det förmodligen en hel del shopping.


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt