Första advent

För en stund sedan kom jag hem från min morfar och mormor, har varit där på 60-årskalas sedan runt lunchtid. Jag är sjukligt med för vi åt en middag bestående av sex rätter. Men ändå så sitter jag och proppar i mig mandariner och mjölkchoklad nu. Vi alla sörjer för den dag då jag äter mig ur huset.


Åh mina paint-collage blir så vackra..

Nu är det dags att gratulera.

1. Min morfar fyller 60 år idag, som sagt. Han är ung.
2. Min farfar har namnsdag idag: Sune.
3. Min käre bror har namnsdag idag: Sune (mellannamn).
4. Min blogg fyller 1 år! Jag förstår det inte riktigt; dels att jag har lyckats behålla samma blogg under ett helt år (dock har jag haft andra bloggar samtidigt) och dels har det gått ett helt jävla år sedan jag skrev här första gången. Totally sick. Så jäkla synd att det gamla arkivet inte finns kvar, det har hänt så sjukt på det här gångna året. Jag funderar på att slå vad med mig själv om att stanna här ett år till..

Hoppas att alla har haft en trevlig advent ♥


Kommentarer [1]
Kategori: Övrigt

The end of the end

Gårdagen var en sådan där riktig toppendag. Vi hade roliga & jätteintressanta lektioner i skolan + att vi fick sluta cirka 12.30. Senare på eftermiddagen/kvällen så gick jag och tjejerna på bio och såg 2012. Jag satt helt paralyzerad hela filmen, den var grymt bra! Sevärd utav bara helskotta. Efter bion sov jag över hos min älskade vän C.


Superb!


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Sur, surare, Antonia

Igår kväll var jag på middag hos en familj, det var jättekul. Men nog om det. Just nu är jag sur på en person och på en sak, men jag tänker inte gå in närmare på det för det vore inte rättvist mot personen eftersom den inte har gjort något (jag har orsakat mitt eget besvär).

För att stilla min ilska så sitter jag och spelar ett spel på internet som vi har fått i läxa. Det är gjort av riksdagen och regeringen och handlar om just riksdagen och regeringen. Det är riktigt kul och det går jättebra för mig!


Det här är min riksdagsledamot, visst är jag fin?


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt

Trevliga dagar och förträffliga veckor

Just nu är pappa i tron om att jag sitter och letar fakta om Wisconsin, vilket jag hmm självklart gör. Tror ni att man finner fakta om Wisconsin på Facebook?

Jag tycker att det är så tråkigt att berätta om vad jag har gjort om dagarna, men måste bara nämna att jag har haft en jätterolig dag idag och att jag var med min bästa vän A från dess att skolan slutade runt tre, till för en halvtimme sedan. Bland annat så bakade vi kokosbollar, såg på Youtubeklipp samt lyckades lura hela min familj BIG TIME.Konversation mellan mig och en kompis nyss på msn:

Kompisen: Gillar du någon?
Jag: Ja
Kompisen: Vem? (Hoppas såklart på att få ett avslöjande svar)
Jag: Mig själv

Kommentarer [2]
Kategori: Övrigt

En död fisk skriver

  
Antonia in her serious moments


Kommentarer [1]
Kategori: Övrigt

Jul, jul strålande jul


Lyssna på låten och se på videon för att få en härlig julstämning.

Jag äter pepparkakor och lyssnar på julmusik, vilket ger en riktigt hög julmysfaktor som jag gärna ville dela med mig av till er, därav videon. Åh, jag vill ha december och julstämning! Adventsstakar och stjärnor i fönstrena, julpyssel med familj och vänner, pepparkaksbak hos farmor, lussebullebak, nejliksoyntade apelsiner, julmusik, NK's julskyltning (som förresten har öppnat, wiho!), julshopping, att slå in julklappar, att få julklappar, julpyntning av julgranen och allt annat som hör julen till är så efterlängtat! På söndag, då jävlar, första advent!

I år blir julen extra rolig. Julen ska firas hos pappa och det är första julen i vår nya våning! Å det kommer bli så stämningsfullt. Jag känner redan nu hur jag kommer älska att komma hem in i hallen och se julgranen stå i biblioteket (vi har en lång korridor från hallen till vårt bibliotek, så det första man ser när man kommer in hos oss kommer vara vår stora vackra Disneygran; så mysigt!). Jag kan ikke vänta.På tal om något helt annat. Är man beroende av facebook eller är man beroende av facebook när man skriver in facebook helt automatiskt istället för google som man egentligen skulle till?

Kommentarer [0]
Kategori: Tankar

The Sims (2)

Käre blogg, förlåt för att jag har försummat dig i helgen. Anledningen till detta är att jag har haft andra saker för mig, som t.ex. att spela The Sims. Väldigt roligt, dessutom har jag gjort två helt sjuka upptäkter som är riktigt disgusting.

1. Simmar kan få finnar. Sedan kan man använda aknecreme för att ta bort dem.
2. Män kan vara gravida och föda barn. När jag spelar sims så fuskar jag ju mig igenom i princip hela spelet, och nu skulle jag fixa mig ett barn, och helt plötsligt var mannen i huset (han var dessutom den enda personen i huset...) höggravid och strax ploppade en bebis ut eftersom jag speedade upp graviditeten... som jag alltid gör.


Min oemotståndliga gravida kvinnoman.


Kommentarer [0]
Kategori: Tankar

Rätt skall vara rätt

Idag hade jag och några i min skola en livlig diskussion om smörgåsar och hur man brer dem. Det är en konst som cirka hälften av befolkningen utför fel! Smöret på en smörgås skall bres på den släta sidan, inte på sidan med hål i. Här har ni mina argument...

♦ Brödens design är utformade så att man skall bre på den släta sidan för att det skall vara slätt när man brer och inte en massa buckligheter och håligheter

♦ Det går åt mer smör om man skall bre på sidan med hål...

♦ ... vilket inte är bra dels för att då blir hålen smörfyllda och det är inte meningen att man bara skall käka smör...

♦ ... och dels för att smör är onyttigt!

♦ Alla coolingar brer på den släta sidan.

♦ Hålen är till för prydnad, därför borde de vara neråt se att man ser dem. Man ser ju icke dem när man har smör och pålägg på smörgåsen om man pålägger (Åh, jag har kommit på ett nytt ord; pålägger) på sidan med håligheter.Otroligt fel                                                                   Otroligt rätt


Kommentarer [11]
Kategori: Tankar

Twilighthysterin

 

Jag måste vara en av de få tonårstjejerna i hela världens som verkligen inte förstått grejen med Twilight? Jag har läst första boken, men den var inte något särskilt enligt mig. En vanlig flicka som blir kär i en vampyr, ok ganska ballt, och visst den är lite romantiskt. Men ni måste hålla med mig om att som fantasybok så toppar t.ex. Harry Potter såå mycket högre. Imorgon har ju andra filmen premiär och alla tjejer i min ålder är som galna. Varför egentligen, åter igen vad är grejen?

Förresten, Robert Pattinson är inte ens snygg.

Hm... Det var han visst.Varför är ni galna i Twilight? Man kan väl ej se en film endast för att det är snygga killar i den!? Klart man kan. Men, berätta för mig. Vad är grejen med Twilight?


Kommentarer [2]
Kategori: Tankar

En fjuttig liten sak får världen ur kontroll

 

Den här dagen var faktiskt en riktigt bra dag. Jag var tillbaka i skolan igen efter att ha varit sjuk i fem dagar, varav tre skoldagar. Det var trevligt att träffa alla vänner och det rullade på bra på lektionerna. Sedan, när man kommer hem och startar upp datorn och går in på Schoolsoft så förstörs hela ens idylliska dag i ett enda klick.

Jag läste nyss en artikel om prestationsångest. Kan det vara så att jag lider av det, eller får jag bara orättvisa betyg? Svar: En blandning.

Klicka här för att läsa en artikel om bla prestationsångest


Kommentarer [0]
Kategori: Övrigt