Totally sick

De senaste dagarna har varit fyllda av plugg. Fredag-, lördag- och söndagkväll har jag suttit och pluggat. Jag avbokade Twilightmarathonet jag skulle ha haft med en kompis. Ja, ni hörde rätt; jag skulle ha tittat på Twilight. Nästan lite tur att det inte blev av för då kan jag fortsätta min Twilightvägran.

Idag var min pappa med i skolan hela dagen. Jag är nog en av få som inte skäms för sina föräldrar. Iallafall, han var där för att hålla koll på min stökiga klass, eller tja vissa personer som är stökiga. Väldigt trevligt att ens klasskamrater (läs vissa av dem) verkligen inte kunde uppföra sig när han kom, så nu har han fått riktigt hemska intryck av större delen av klassen. Eller tja, han har så att siga förverkligat sina fördomar.. Suck, jag blir så trött på 50% av min klass.

Det är nog riktigt tråkigt för er att läsa om allt detta, men idag hade jag NO-prov i kemi iallafall. Det gick hyffsat, dock sämre än vad jag hade förväntat mig. Men jag får nog bättre än de flesta andra iallafall.


Obs: Bilden har inget med texten att göra... ;)


Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan