Top seven1. DJ Tiësto - Titanic, måste vara den bästa låt som skapats av denna snubbe. Finns knappt några ord. Som det Titanicfreak och house&trancefan jag är så kan jag inte göra annat än att applådera. Titanickänslan är fortfarande så stark, trots housetrancen så jag blir alldeles sorgsen. Ända minuset är att den är så kort, 2:58.
2. Gigi D'Agostino - The Riddle, sjukt bra! Tröttnar aldrig. Det är verkligen en "It's not smart to not download it"-låt!
3. Lady GaGa - Bad Romace, den är ju grym! Just nu lyssnar jag sönder den, får passa på innan jag tröttnar på den (det är en typisk tröttna på-låt men men).
4. John Lennon - So this is christmas, haha var bara tvungen att ha denna som trea! En klassiker, underbar och jätteroligt att sjunga med till om man är flera stycken, haha.
5. Dirty Dancing - I've had the time of my life, så bra! Vet inte vad skådespelarna som sjunger heter, men låten är ju med i Dirty Dancing ;)
6. Phantom Planet - California, soundtracket till OC. Mycket bra låt, värd att lyssna på om du inte gjort det tidigare.
7. Doris Day - Somewhere over the rainbow, en gammal men mycket bra låt, iallafall enligt mig.

Här fick ni Top seven in my iPod, en grej jag tänkte köra ibland från och med nu. Nästa gång lovar jag att det blir mer house och trance på listan! Låter bra va? Inviger härmed även min musikkategori. ♥ Kisses