Twentyfive is a magic number... är vad jag har åstakommit under lite mer än en månad. Hade detta varit i vintras/våras så hade jag skrivit 25 inlägg på runt tre-fyra dagar. Förut hade jag mer "bloggkraft" och bloggade för att folk ville läsa. Nu läser ingen, ok några men inte speciellt många, och jag har mycket att göra, så "bloggkraften" har försvunnit. Men nu har jag ju jullov och mycket mer tid så jag borde kunna producera lite fler inlägg nu. Det är faktiskt ganska roligt att blogga, även om vi har en helt sjuk bloggvärld. Titta bara på Dessie och Kissie. Särskilt på Dessie; en misslyckad femtonårig plebej som kommer sluta i kassan på Statoil eller liknande. En tjej som blonderar håret, pushar upp brösten, dricker utav fan och som tror att hon är rik. Och nej, jag är inte avundsjuk.

Bloggvärlden har blivit alldeles överhettad. Det känns som att det finns för många bloggar. Ok, tyvärr kan jag inte yttra mig mer om det för jag har ju själv en blogg och bloggar. Men ville bara nämna att bloggvärlden har gått lite överstyr enligt mig. Eller vad anser ni?

Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan