Har Stockholm varit såhär snötäckt på länge?

Idag har varit en riktigt mysig dag. Började 8.30 som vanligt, hade portfoliopärmsfixning hela förmiddagen och sedan var det lunch, sedan fick de som var klara sluta. Såklart var jag klar. Då gick jag och en vän hem till mig, och sedan gick vi i snö"stormen" längs hela Karlavägen och fotograferade. Sedan gick vi ner till Regeringsgatan och tog en fika på Espresso House. Det var riktigt mysigt! Sedan mötte vi upp E, som går i åttan på vår skola, och shoppade med henne. Vad har jag mer att berätta? Jo, den här veckan har varit riktigt chill. Imorgon går jag i skola 1,5 timme (avslutning + få omdömen), och sedan slutar vi för att ha jullov i cirka tre veckor! Det känns gaanska skönt..


Såhär ser det ut på min gata.. Å, vad jag är glad för att snön har kommit!


Fin bild på mig!


En annan fin bild på mig i snön...


Den vackra granen på Karlaplan är som vanligt uppställd.


Skojig bild på mig bakifrån.


Jag och halva min kompis...


Det är så skojigt att hoppa i snön!


Jag ser annorlunda ut...

   
"I'll come and get you!" Klicka på bilderna för att se dem större.


Ytterligare en bild på mig i snön..


Jag!

Gud vilka härliga vinterbilder. Detta var bara några få av drygt 400. 400!? Helt sjukt. Hur kan man ta så många på cirka 1 timme? Fina vad de iallafall. Jag blev väldigt söt på bilder måste jag erkänna! Hoppas att ni fick lite vinterkänsla av dem :-)


Kommentarer
Jennifer

Vilka härliga vinterbilder och vad coola ögon du har!

2009-12-24 @ 22:06:32
http://jnylund.blogg.se/

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan