Äpple- & kanelkesoplättar

Jag ÄLSKAR att experimentera med mat. Prova nya recept eller bara köra från scratch utan något som helst recept är något jag verkligen njuter till fullo av. Jag känner mig rofylld i köket! Idag provade jag något jag aldrig provat förut, då varken att laga eller att äta, nämligen kesoplättar. Jag hade inget recept utan bara höftade med allting. Ett ägg blev till två ägg för att sedan bli till tre ägg. Inget smör blev till lite smör trots allt och ett halvt äpple blev till ett helt äpple. Ja ni förstår, ett recept måste utvecklas för att bli perfekt.

Ingredienserna från början


Häll i äggen och keson i en bunke och mixa allt med en elvisp


Riv ner ett äpple i bladningen och mixa en gång till med elvispen


Häll ner kanel efter smak och tycke


Stek!


Plättarna var väldigt svåra att få till. Det gick lättare när jag ökade mängden ägg, men det var fortfarande lite klurigt. Merparten blev mest... ja, ni ser själva. Inte så runda. Men smakade gott, det gjorde de sannerligen! Smakade en blandning mellan äppelpaj och omelett ungefär, väldigt konstig smak men de var otroligt saftiga och goda.


Några fina runda lyckades jag i alla fall få till!

Receptet då?

3 ägg
3 matskedar keso
1 rivet äpple
Kanel efter smak och tycke
Cirka 1 matsked smör


Kommentarer
Chanelle

det ser så himla gott ut faktiskt!

2012-06-05 @ 16:20:53
http://forthesimplehearts.blogg.se/

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan