En del av dagens mat

Jag älskar att både laga och äta mat samt även att fotografera mat. Mat gör sig nästan alltid bra på bild. Här ser ni lite av vad jag har ätit idag. Fetaostgratinerade paprikor med avokadokeso blev dagens middag, ett av dagens alla mellanmål var banan- och kanelkeso (ny favorit!) och till lunch åt jag en mumsig sallad. Blev faktiskt riktigt bra att ha ner banan i salladen, omnomnom! Förutom detta har jag även lyckats pressa ner mig mer keso, frukosten i ett tidigare inlägg, mango och glass (glass är en mejeriprodukt, woho!) och nyss lyckades jag även trycka ner ett ägg. Allt detta utan att känna mig obehagligt mätt! Lycka!

När jag åt min middag idag så måste jag ändå erkänna att det kändes att jag mest hade levt på keso och grönsaker under dagen. Det ska jag tänka på imorgon och inte äta så mycket keso, det blir lite enformigt trots alla olika kesoblandningar man kan prova. Imorgon ska jag troligtvis göra omelett, blev så himla sugen på det när jag såg det på en blogg idag!
Hur har första dagen gått då? Jo, som jag nämnde tidigare så känns det att jag mest har ätit grönsaker och keso idag. Jag känner mig liksom tom fast jag ändå är mätt. En rätt så skön känsla faktiskt. Till middag vankades det köttfärssås, vilket jag egentligen aldrig varit superförtjust i, men nu när jag såg övriga familjen äta det så måste jag säga att frestelsen var stor. Det är verkligen så att när man inte "får" äta/göra något, då vill man mer än aldrig äta/göra det. När pappa sedan tog en stor skiva nybakat mörkt bröd, då var jag inte glad kan jag säga. Ja ja, det är bara en vecka av mitt liv som jag gör det här! Förhoppningsvis lär jag bli bättre på att motstå frestelser i slutet av denna vecka.


Kommentarer
sofieasheim

Kjempe fine Bilder! :) Takk for fin kommentar!

2012-05-22 @ 07:39:26
http://sofieasheim.blogg.no

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan