Bilder ur mitt minne

De här bilderna togs kvällen innan jag skulle träffa dig. Jag hade spenderat otaliga timmar med att fixa mig och borsta mitt sommarslitna hår som senare under kvällen, till mitt stora förtret, trasslade ihop sig. Det tog mig ett tiotal klädbyten att välja kläder eftersom jag var osäker på vad jag ville skapa för intryck. Skulle jag ta något casual, klä mig lite fint eller rent av ta baggyjeansen? Aej, det var svåra beslut.

Vi möttes upp, strosade mot konserten och mötte där upp ett par vänner som vi så småningom medvetet tappade bort. Det var en bra konsert, mycket härliga människor och jag fick för första gången höra den låten som sedan för alltid kom att påminna mig om dig. Mot slutet, lagom till att det hela började urarta, avlägsnade vi oss och tog sikte på Nybrokajen. Vi handlade med oss vatten och satte oss på stentrappan och pratade om livet för den första av många gånger. Det var en fin kväll. Havet och himlens kulörer gick hand i hand och i bakgrunden kunde vi höra dämpad musik och folksorl. Ganska snart retirerade vi båda hem åt var sitt håll, uppfyllda av den lycka som enbart en sensommarkväll kan bringa.

Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan