Torsdagssjuk

Jag är nu inne på andra dagen av slappt soffhäng, alldeles för mycket glass och big time överkonsumtion av te. För er som inte förstod så är jag sjuk med feber, ont i halsen och hosta. Inte kul, inte kul. Igår kväll trotsade jag dock min sjuka och åkte till Södra latins öppet hus. Där träffade jag på i princip hela AF kändes det som, plus en massa andra fina vänner. Tittade även på Emmas teaterframträdande (hon går teater där) och jag blev helt mållös. Herregud, vad duktiga alla i hennes klass är! Jag blir så stolt över min fantastiska kusin, hon är så bra ♥ Södra latin kändes i alla fall extremt bra, men jag vet inte. Vi får se.

I kväll ska jag faktiskt trotsa min sjukdom igen och dra mig till VRG Odenplans informationsmöte. Vi får se hur den skolan är, själva undervisningen vet jag ju är grym men samtidigt så är jag lite skeptisk till lokalerna. Vad jag har hört så ligger den skolan i ett vanligt lägenhetshus.. Betyder det då att klassrummen är mindre än mitt (förra) rum..? Hm. Den som lever får se.

Kommentarer
claudia ( FOTO )

åå, de ser mysigt ut !

hoppas du mår bättre nu :)

2012-02-08 @ 10:59:10
http://claudiamilena.blogg.se/

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan