Årshoroskop / Fiskarna

ELLE:

Förverkliga dina drömmar!

Livet: Det här är året du har väntat på. Du fick en försmak i fjol när Neptunus gick in i Fiskarna under några månader i mitten på året. Det händer på nytt under de första veckorna i februari och nu stannar Neptunus i ditt tecken ända till 2025. Det här blir höjdpunkten i ditt liv – en tid då dina värderingar ligger helt i linje med tidsandan. Vad du än vill göra är det här bästa tiden för att förverkliga dina drömmar. I början på året kan det hända att du blir uppmuntrad att gå in i ett nytt projekt som du tror kan ha stor potential, men då är du för tidigt ute. Låt det vara. Ett liknande erbjudande kommer att dyka upp i oktober. Ta vara på det och hoppa på tåget.

Kärleken: Ditt privatliv utvecklas och kanske tycker du att det går lite för fort fram. En kombination av känslomässiga och yttre omständigheter skapar förväntningar som för din relation vidare till en nivå som ingen av er är riktigt redo för. Du vill inte svara ja på den självklara frågan, men du vill heller inte säga nej. Det knepiga är att hitta ett sätt att hålla det öppet och vara positiv inför framtiden. Det kan ta hela första halvåret att stabilisera förhållandet. Tiden är dock välinvesterad, för ­november och december blir väldigt mysiga och intima och det kan mycket väl vara så att du mot slutet av året känner dig redo att ta det där steget som du undvek i februari.

Karriären: Under årets första sex månader står din karriär still, men i juni bestämmer du dig för att det är dags för förändring och med Neptunus i ditt tecken har du fått förnyat självförtroende. Din nuvarande arbetsplats är för begränsande, så du måste börja om på nytt någon annanstans. Det kan upplevas som ett drastiskt steg, men det är helt klart det rätta, så oroa dig inte. Du behöver inte heller bekymra dig för ekonomin – det här året ser ut att bli gynnsamt, i synnerhet vårmånaderna.

VECKOREVYN:

Sex/relation:
I år förstärker Neptunus din intuition och förmåga att uppfatta känslor och stämningar och stundtals kan du leva lite i drömmarnas värld. 2012 är för övrigt ett positivt och utvecklande andligt år för dig som är född i fiskarnas tecken. Kärleken blomstrar och du njuter av romantik och kanske av ett och annat tillfälligt äventyr, gärna med en kräfta eller oxe. Är du redan i ett förhållande kan du sannolikt räkna med en härlig pånytt-födelse och känslor av stormig förälskelse igen.

Hälsa/träning: Detta året innebär andlig kraft och utveckling genom Neptunus påverkan på ditt tecken. Du har mestadels ett gott humör och mår bra både fysiskt och mentalt. Mer och mer får du bekräftat att du kan lita på dina känslor. Jupiters påverkan kan dock leda till överdrifter när det gäller träning och kosthållning och du bör förlita dig på att ”lagom ändå är bäst”. 

Karriär/pengar: Jupiter ger dig positiva influenser med chans att markant förbättra din ekonomi under det här året. Du äger nu en stor kreativ förmåga och den kommer som bäst till uttryck under sommarmånaderna. En gynnsam ekonomi i kombination med din andliga utveckling, förvandlar dig till en generös givare. Du har ett stort samvete och ömmar nu extra mycket för de som inte är lika lyckligt lottade som du.

AMELIA:

2012 är ett andligt år för Fiskarna, inte så mycket ett inåtvänt sådant utan snarare positivt och utvecklande. Stjärnorna stärker de själsliga förmågorna, intuitionen växer och du litar i större utsträckning på det du känner. Att skapa känns bra och du uttrycker dig gärna poetiskt eller romantiskt. Du är starkt berörd av kärleken i alla dess former, till dig själv, din nästa och vår moder jord. 

♥ Relationer & Sex: Du fångas av känslor och stämningar och vissa i ditt tecken har svårt för att reda ut vad som är drömmar och verklighet. I sängkammaren är du inte lika svävande, du har ingenting emot att det går hett till i sängkammarlekarna! Du som känner för en härlig nystart eller ett helt nytt förhållande bör spana in Kräftan eller Oxen.

♣ Karriär & Pengar: Jupiters positiva influenser borde dra in slantar så det räcker och blir över. Men ditt redan stora samvete plågas mer än någonsin av livets orättvisor och du är den som skänker pengar och stöttar mindre lyckligt lottade. Du vill spara och öka din trygghet, men lyckas kanske inte behålla några större summor för egen del. 

➹ Årets höjdpunkt: Kreativa toppar i juni, juli och augusti.

/ Bara jag som tycker att det är extremt intressant med horoskop? /


Kommentarer
Smsa Låna

Hej! Jag har själv funderat på att börja skriva här. Varför har du valt att blogga här och inte någon annanstans?

2012-01-12 @ 23:58:34
http://smsalåna.nu

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan