Godnatt alla fina!

I ungefär en och en halv timme har jag varit fast i kemins värld. Jag skulle skriva klart en uppsats jag började med förra veckan, men det gick inte alls bra. Hjärnan ville inte samarbeta och allt jag skrivit tidigare kändes helt fel idag. Brukar ni också känna så? Nu ska jag försöka sova och så får jag titta på det med fresh eyes imorgon. Åh, bävar lite för imorgon då jag måste stiga upp alldeles för tidigt i gryningen. Min fina pojkvän gav mig tidigare i veckan en biljett till luciamorgon i Kungsholms kyrka imorgon. Trots att jag ska gå på den sena konserten så är det ändå alldeles för tidigt. Men, å andra sidan så är lucia så himla mysigt och fint och det är ju trots allt bara en gång om året, det ska nog gå!

Te är obligatoriskt när jag pluggar. Mitt favvo är rooibos rabarber och grädde med en gnutta honung i, det får smaklökarna att vilja hoppa ut ur munnen av ren och skär lycka när man inmundigar det.

En ihopplock av olika ljus som står till vänster på mitt skrivbord. Ljus är även det en självklarhet när jag pluggar, det mysar till det och får en att tänka att det är nog rätt gosigt att plugga ändå.

Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan