Ett litet hej

För första gången på bra länge känner jag ett sug efter att blogga. Jag vill skriva av mig alla tankar, känna fingrarna fladdra över tangenterna så som de brukade, fotografera helt meningslösa bilder att fylla blogginläggen med, kunna blicka tillbaka i arkivet och minnas. Det vill jag göra.
 
Det har varit en tuff termin måste jag erkänna. Natur på Kungsholmen var minst lika hårt som jag trodde att det skulle vara, om inte hårdare. Ny skola, nya vänner, ny pojkvän och sjuhelsikes mycket plugg har upptagit min tid och saker som jag vanligtvis brukade fylla min vardag med har hamnat i skymundan. De senaste månaderna har jag knappt rört min kamera eller producerat något skriftligt i annat än skolsyfte. Även träningen har fått lida. Dessutom har jag råkat ut för en riktigt otäck järnbrist som har dragit ner min energinivå rejält. Nu, tre veckor in på medicinering, känns det dock som att jag är på bättringsvägen (funderar dock på om det bara är placeboeffekt än så länge, men men! Så länge jag känner mig piggare så är jag nöjd!). Snart är det i alla fall jullov och jag är mer taggad än någonsin!
 


Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan