The Body Shop

Satfläsk, vad min blogg har blivit dålig. Jag har full förståelse för den person som slutade följa mig via bloglovin förra veckan. Vad jag där emot inte förstår är hur folk fortfarande läser min blogg, jag får väl bara buga och bocka. Hoho! Dessvärre måste jag erkänna att jag inte har så mycket övers för att blogga. Finner varken motivation eller inspiration till att göra det. Vad vill ni läsa om? Något tips?


För övrigt så har jag idag gått med i TBS kundklubb. Finally, efter år av väntan, har jag äntligen fyllt 16 år och därmed uppfyllt kraven för att gå med. Åh, lycka! Jag skulle egentligen bara in för att handla en present till en vän som skall firas på fredag, men så kom jag på att jag äntligen fick gå med. Tjoho! Ut gjorde därför presenten + allt ovan mig sällskap. Makeuprådgivning, erbjudanden, prover samt en enorm shower gel på 750 ml, heeeelt ok!

Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan