Att springa


De senaste två veckorna har jag fått upp ögonen för träning igen och verkligen insett hur roligt det är att träna. Jag har tränat nästan varje dag de här veckorna och det har varit brutalt roligt. Men, en sak som jag vill ta tag i och bli bättre på är att springa, löpa, jogga (kalla det vad du vill). Jag har aldrig tyckt att det har varit roligt och har mer eller mindre fasat för varje gång jag har behövt springa. När jag var yngre sprang jag Minimaran varje år, men det var väldigt svårt för mig i och med att jag är extremt pollenallergisk och Minimaran låg på våren. Det är nog lite det som har lett till att jag har den bild jag har av löpning. Att springa för mig är nämligen inte så jobbigt konditionsmässigt utan det är bara fruktansvärt monotamt, tråkigt och därmed rätt så plågsamt. Jag har liksom aldrig förstått hur människor faktiskt kan njuta av att springa.

Oavsett, detta är något jag vill ta tag i. Idag på Sats var det första gången jag stod på ett löpband och det kändes faktiskt helt ok. Hädanefter har jag tänkt att jag alltid ska försöka ta mig en liten tur på löpbandet för att få upp känslan för att springa. Min mor sa nämligen till mig att det är lite som meditation; det tar tid att vänja sig vid det och man måste göra det regelbundet för att få in det. Därför ska jag nu köra igång med det, jag vill nämligen prova att springa tjejmilen med min mor i höst. Tjoho!

Kommentarer
ANNAASTRID.webblogg.se

Woho! Du är awesome!! (Jag använder alltid ordet awesome, måste hitta något nytt...)

2012-04-02 @ 19:57:12
http://annaastrid.webblogg.se/

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan