Stressigt liv

Nu har jag suttit och pluggat geografi i över två timmar och jag är ännu inte klar. Det låter förmodligen rätt hemskt, men för att vara ärlig så är det ganska roligt. Jag gillar geografi och uppgiften vi har just nu är riktigt rolig. Vi ska ta reda på massor av fakta om ett u-land och analysera och finna lösningar på hur landet ska ta sig ur sina problem och kunna utvecklas. Otroligt lärorikt, jag har lärt mig übermycket om det land jag har valt idag! Anyway, nog om skolan.

Min vecka blir som vanligt rätt kaotisk. Jag har inbokade saker varje dag och frågar mig själv hur jag ska hinna med allt plus plugga och även fika två gånger med två olika kompisar som jag inte har träffat på hur länge som helst. De fikorna är inte ens inplanerade i min kalender ännu.. Hej upptagen tjej!


Skruttbilder från idag tagna med mitt "nya" 35-70mm f/3.3 (ska berätta om det så fort jag får tid, har även ett annat nytt objektiv)

Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan