Byta rum med lillebror

På tisdag ska jag med största sannolikhet byta rum med min yngre broder. Mitt nuvarande rum är hur stort som helst, ungefär dubbelt så stort som hans. Hans är mindre, hur svårmöblerat som helst (med snea väggar, en vägg med balkongdörr etc) men till skillnad från mitt rum så är hans rum ljust. Dessutom finns det en balkong till det rummet, mysigt! Båda våra rum har helt underbara spegelgarderober som täcker en hel vägg så jag behöver inte oroa mig för att mista min bra-iga garderob då han har en likadan, faktum är att hans är bättre för hans är inte helt fuckad.

Positivt med att byta
- Jag får en lika stor spegelgarderob, bara det att den i Willes rum är bättre för min i mitt rum är helt söndertrasad invändigt (hehe) och eftersom golvet lutar i mitt rum så rullar dörrarna. Dessutom är garderobsbelysningen helt fuckad.
- Jag får ett rum som badar i ljus med spotlights i taket och fin garderobsbelysning.
- Jag får världens coolaste persienn som är gjord av typ brädor!
- Jag får en balkong!!!
- Litet rum = mysigt

Negativt med att byta
- Mycket, mycket mindre rum
- Svårmöblerat; en vägg är sne, en är med garderober, en är med en balkongdörr. Alltså får jag en vägg att möblera vid och vid den kommer nog sängen stå... Så jag kommer i princip enbart ha en säng i mitt rum.. och troligtvis ett litet skrivbord.
- Jag får inte plats med min soffa, min stora vackra vita byrå, min bruna kista, min vita kista, mitt lilla blåa bord eller min bokhylla... Alltså förstår ni hur stort mitt rum jag har nu är när jag får plats med allt det här nu + en big ass växt?
- Inget fönster att sitta i.. (alltså på fönsterbrädan)

Jag tycker helt klart att fördelarna överväger nackdelarna. Jag vill ha ett ljust rum, mitt nuvarande är helt becksvart. Jag kan inte fota i det ens mitt på dagen.. Suck!


Inspiration från weheartit

Vad tror ni om att byta rum? Like? Kan förresten försöka visa bilder på de båda rummen imorgon eftersom jag vet att ni vill se.

Kommentarer
Alice

Vill se! :D

2011-09-30 @ 19:59:08

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan