I've been to Shetland

I somras var jag på Shetland (Storbritannien) med massor av mina fina vänner. Jag seglade dit med Svenska kryssarklubbens ena skuta Atlantica. Det var verkligen vackert där och så otroligt annorlunda. Vi fick faktiskt uppleva en solig dag där, något som tydligen var sjukt ovanligt! Självklart fick vi även några dagar med enbart regn och mulet väder... Även om jag bara var där i cirka fyra dagar (vi seglade vidare till Bergen i Norge sedan) så vill jag verkligen rekommendera er att åka dit någon gång om ni får chansen. Det var galet häftigt och det fanns massor av får, hehe, men även lunnefåglar och andra häftiga fåglar! Dessutom var naturen på de olika öarna något utöver det vanliga.

En kväll var jag och några kompisar uppe högst uppe på en ö vid en skola där man såg ut över hela den stora ön och havet åt alla håll. Man kunde se hur långt som helst och det var världens vackraste solnedgång, snacka om fin utsikt från sin skola! Dessvärre har jag inga bilder från den kvällen för jag lämnade kameran i båten eftersom det regnade något fruktansvärt.


Några foton för att visa hur dystert vackert det var. Sista bilden är dock tagen den dagen det var sol!

Kommentarer
Dan

you got sun :O

how is that possible...

I was there 2 weeks last year and didn't see any blue sky :O

2011-10-10 @ 11:40:08
http://danhostford.blogspot.com

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan