Nytt smink

Idag har jag köpt tre nya saker som jag verkligen vill tipsa om. Två nagellack och en mascara. Nagellacken har jag skrivit om speciellt för dig Gustav, jag vet att du ääääälskar att läsa om mina nagellack! ;)

Mascaren är Maybelline New York's Colossal volume express mascara som jag konsumerat x antal av tidigare. Det här är min favorit och har varit det det de senaste två till tre åren. Dock måste jag erkänna att jag vet inte riktigt varför den är min favorit, den har nämligen en väldigt speciell lukt (eller ska jag kalla det stank?) och i princip alla mascaror ger förträffligt resultat på mig. Det ligger nog i det att jag är för slö för att prova en ny och att jag tycker om den fina färgen på flaskan, haha. Maybelline New York's gröna mascara som heter Define-A-Lash och den rosagröna Great Lash har jag också använt förut innan jag fastnade för denna och jag kan även rekommendera båda dem.Två till nagellack från mitt absoluta favoritmärke när det gäller nagellack, IsaDora. Det är superlätt att måla på, torkar på cirkus femton sekunder och sitter som berget. Perfekt helt enkelt! Jag gillar även Mavala pga deras stora utbud men dessa slår Mavala med hästlängder när det gäller kvalitén. Kanske är det även därför man får ge nästan dubbelt så mycket för dem. Det röda heter Brick red och det blå heter Moroccan Blue och är nog den finaste blåfärgen mina ögon någonsin skådat.


Här ser ni en rätt dålig bild på resultatet av mascaran på mitt blåa öga. Fint.

Ska jag skriva mer om smink?

Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan