Äntligen höstlooooooov!

Jag ändrade om designen och språket till svenska. Det känns bättre så.Jag har förresten fått höstlov för någon timma sedan. Slutade redan vid tvåtiden på grund av inställd engelskalektion, men jag lämnade inte skolan förrän strax efter tre. Jag och Tuva satt nämligen i ett grupprum med Gustav och Oliver ur andra klassen och kollade på youtubefilmer på deras lektion.. Värt!Den här blusen hade jag på mig tidigare idag när vi hade NO-mässa på skolan. Fint!Såhär fint är det runt min balkong! Jag absolut älskar att ha en balkong, det är så värt!

Nu ska jag fira in lovet med att gå på bio och se Paranormal Activity 3 samt äta ute någonstans. Jag är sugen på Fridays, men jag ska dit imorgon så det kanske inte är världens bästa idé att äta där idag också. Samtidigt är det dock helt episkt gott. Nu ska jag rulla vidare, puss!

Kommentarer
L i n n e a s b l o g g

fina bilder!jag kollade upp appen på appstore, verkar superbra! Funderar på att investera i den, kommer nog behövas när lovet är över.. hoppas du får en fin fredag!

2011-10-28 @ 18:00:10
http://linnealindblad.blogg.se/
Jennie

Hej!Jag har en tävling på gång i min blogg i samarbete med MyTrendyPhone gällande ett externt batteri till iPhone/iPod oavsett modell. Skulle vara kul om du ville vara med och tävla.Direktlänk: http://jenniemariajohansson.se/2011/october/tavling-i-samarbete-med-mytrendyphone.html(Ber om ursäkt om du inte vill ha tävlings-tips i kommentarer)

2011-10-29 @ 22:23:10
http://jenniemariajohansson.se
A L M A S F O T O

åh va söt du är! :)

2011-11-03 @ 00:52:18
http://Http://ALMASFOTO.BLOGG.SE

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan