Tummen upp för helgen

Tjenare bloggen!

Min helg har varit toppen! I fredags hängde jag med min snygga pojke, likaså hela lördagen. I fredags presterade han att somna innan klockan ens slagit elva, men som den nattuglan jag är så klarade jag inte att somna då så jag låg ensam och kollade på Paranormal Acitivty 1 på tvn. Den var en besvikelse! Jag hade bara sett tvåan och alla sa att ettan var myyycket läskigare... men det var den inte? Jag som till och med låg ensam mitt i natten och såg den själv. Loner. Jaja, tyckte inte att tvåan var läskig heller. Måste se trean snart och se hur den står sig i jämförelse till de andra två!

Idag dissade mina två vänner Erik och Tuva mig och Winter show för att plugga matte. Pff. Så det slutade med att jag åkte till Winter Show själv med min mor, och istället för att enbart gå på Winter Show så gick vi på alla fyra mässorna som idag var i Stockholmsmässan; Winter Show, Scandinavian Boat Show, Mitt kök och Hälsomässan. Winter show var näääz, Tott Hotell hade after ski som man kunde hänga på och så träffade jag en skön kvinna som jag pratade Riksgränsen med. Dessutom tecknade jag prenumeration för Åka Skidor, OHYEAH! Varför har jag inte gjort det förut...? Scandinavian Boat Show var rolig, jag älskar ju segling som bekant så det var riktigt kul att gå runt och kika på massor av fina seglingsbara skapelser. Hälsomässan var också trevlig, det bästa var att jag fick provsmaka på en hel drös av saker. Dock gick det inte upp emot Mitt kök där absolut allt var smakprovning! OHYEAH! Till och med Svenska Lantchips (♥♥♥♥♥ love love love) ställde ut och jag stod länge och diskuterade de olika smakerna med utställaren aka åt chips.


Dalbellopjäxor! Löööve them, har sådana själv!


Mums mums göra egen sallad till lunch!


Nom nom kakaobönor!


Nomnomnom musslor!


Bååååt!

Kommentarer
Elin

Agree, ettan va verkligen inte läskig!! Blev så sjukt besviken!! Och åka skidor, love <3

2011-11-14 @ 15:26:41

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan