Min Kap Verde-resaJag såg att jag hade fått en fråga på blogresponse (länk dit hittar ni i sidmenyn). Tänkte att jag lika gärna kunde svara på den här.

Jag var på Kap Verde för ungefär ett år sedan, någon gång i november 2010. Jag åkte dit med min far och vi vara bara där tre dagar eller något sådant (först tog vi turen förbi Köpenhamn vilket var awesome). Jag bodde på ett all inclusive-hotell som var rent ut sagt skit. Det fanns absolut ingenting att göra på hotellet och sol var det inte heller vilket ledde till en tråkig vistelse där. Dock var jag och pappa en kväll på en helt magisk katamarantur som varade några timmar. Det var absolut fantastiskt och vi fick beskåda världens vackraste solnedgång! Utöver det så var Kap Verde lite väl sandigt och blåsigt för min smak, det var bara sand sand och sand överallt. Om jag hade varit där med egen segelbåt eller kitesurfingutrustning (kitesurfing och vanlig surfing är Kap Verde perfekt för) så hade jag nog dock älskat det.

Jag gillade det helt enkelt inte för att hotellet var uselt, vädret var dåligt och det blev långtråkigt... trots att jag bara var där i tre dagar.

Det här var självklart bara min upplevelse av det hela och jag tycker att du själv ska bilda dig en egen uppfattning om stället. Läs på om det och åk dit om du tycker att det verkar lockande!

Gång inne på hotellområdet


Detta ser väl lockande ut!? Kan dock upplysa er om att det var blåsigt och vattnet iskallt

Omgivning


Katamaranen vi seglade med en kväll


Eftersom jag kan, måste jag självklart lägga upp en bild på mig i cockpit... hehe

Det allra tråkigaste med hela resan är alla vackra foton som gick förlorade när min hårddisk krashade. Alla mina säkert tusen foton från Kap Verde är borta förevigt och det känns lite surt. Jag har dock 57 foton uppladdade på facebook, men i galet dålig kvalité. Blä.