Dag 5 - Min favoritmaträtt

Mat är något av det bästa jag vet och jag kan aldrig få nog av det! Jag äter som en häst och är dessutom alltid hungrig, fråga mina vänner! Min dag kan börja med en tallrik fil och müsli, två smörgåsar och en avokado och en timma senare är jag ändå vrålhungrig igen, och så fortsätter dagen. Jag äter och blir hungrig igen bara någon timma senare, trots att jag äter bra, nyttig mat som alla andra uppfattar som mättande. Det är konstigt det! Men jag har grymt bra ämnesomsättning och det bör jag väl tacka för!

Men åter till ämnet. Favoritmaträtt. Jag kan inte avgöra vilken min absoluta favoriträtt är men jag har ett par favoriter, dock ändras favoriterna hela tiden men dessa är några jag diggar extra mycket just nu (eller alltid, angående vissa).

- Cheesy bacon cheeseburger på Friday's med barbequesås till (jag har i större delen av mitt liv ratat hamburgare, men denna är liksom en ordentlig hamburgare som bara smälter i munnen). Barbequesåsen är pricken över i:et! En gång glömde de att servera mig den och då bröt helvetet lös kan jag säga.

- En urgröpt ananas med ris, ananas, räkor/kyckling och diverse annat i. Äter den alltid när jag är i Thailand!- Nachochips med tacosås och smält ost på. Vet inte om det här kan kallas för en riktig maträtt men det är himmelskt! Nachochipsen med tillbehören ska in i ugnen om du inte förstod det. NOM!

- Pappas fläskfilé i en sås som man bara vill dö för! Det går inte att förklara hur god den är.

Hmmm... Det är något mer som jag tycker är extremt gott som jag inte kommer på just nu. I och för sig så älskar jag nästan all mat. Det jag verkligen inte tycker om är korv och sushi, annars äter jag allt. Till och med det jag är allergisk mot!

Vad är din favoritmaträtt?

Kommentarer
ANNAASTRID.webblogg.se

"Äter den alltid när jag är i Thailand!" är du där ofta? :p

2011-11-24 @ 16:36:22
http://annaastrid.webblogg.se/

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan