Den så kallade "Smurfen"

Jag vet inte om ni har märkt det, men lite då och då trillar det in en kommentar på min blogg från någon som kallar sig själv "Smurfen". Kommentarerna handlar för det mesta om COD och riktar sig som en frågan mot mig om jag vill spela COD. Det här är något som jag anser väldigt störande och jag känner mig väldigt hotad av dessa kommentarer, därför har jag nu valt att anmäla "Smurfens" IP-adress. Om ni också har råkat ut för "Smurfen"; hör gärna av er så kan vi diskutera det som har hänt...Skämt å sido, den så kallade "Smurfen" är min käre bror och ingen annan. Han har dock en tendens att stalka min blogg och enbart kommentera COD-relaterade saker... Och nej Wille, jag vill fortfarande inte spela COD med dig. För att vara en snäll syster så tänkte jag iallafall skriva ett inlägg om honom, det förtjänar han. Tyvärr finns det inte så mycket att skriva om honom eftersom han är rätt så boring. Nejdå. Jodå. Men han förtjänar iallafall en länk till sin gamingsite, klick klick.


13 år och en riktig pudding! Om det är några tjejer som vill ha hans nummer så skulle jag gladeligen ge er det, men tyvärr har han ingen mobil för den har han tappat bort, FAIL.


Kommentarer
Smurfen

FAAAAAN VAD TASKIGT INLÄGGOCH JAG ÄR INTE DIN BROR.VILL DU SPELA COD?

JAG ÄR LV. 70 HAR REDAN 600 KILLS MED AK-47 Termal sight.INTERVENTION RULES THE EARTH

2011-05-22 @ 19:25:08
Nina

Haha, blev grymt rädd när jag läste början, med det där att du skulle polisanmäla, för jag bara "MEN DET DÄR MÅSTE JU FÖR FAN VARA WILLE!"

För ja, han tjatar en hel del om cod (och lite om smurfar också) i skolan också ;)

2011-05-26 @ 21:49:15
http://skoskaf.blogg.se/

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan