En liten text om en fin vän
Nikon D3000 / Nikkor 35mm f/1.8
Ludwig på Grönan

Här om dagen insåg jag något förskräckligt; min fina vän Ludwig som jag hänger med all the time har aldrig blivit omnämnd på min blogg, så jag tänkte att det kanske var dags nu. Det första jag ska berätta om Luddis är att han är extremt lat; så lat så han har magic mous (edit: Dwellclick) på sin mac, något som gör att man slipper klicka för att programmet klickar åt en...... Ni hör själva. Det andra jag ska berätta om honom är att han älskar att resa (han har varit i princip överallt känns det som) och att han har en übercool brittisk accent (och tysk accent för den delen). Han blir nog även glad om jag nämner att han är kvartsbrittisk och har bott i England, hehe.

Ludwig är precis som jag ett litet barn med alldeles för mycket fritid. Vi spenderar merparten av dagarna framför Photoshop på våra fina macs (min är dock finare för den har mindre repor och är orange) eller hängandes på Gröna Lund som två fjortisar (vilket vi också är, eller inte jag men Ludwig för han är decemberbarn). Vad kan man mer säga om Luddis då? Jo han är helt enkelt en fin vän, som dessutom är väldigt bra att ha när man t.ex. behöver hjälp med Photoshop eller att cracka något kul program. Förutom det då.. Jo han har en knasig tendens att använda sig allt för mycket av frasen, eller ja ordet, "vännen" i nedlåtande syfte. Hmpf. Värt att nämna är även att han har universums fetaste analoga Nikon, en Nikon F-801. Sååå häftig!

Eftersom jag är universums snällaste idag så tänkte jag även passa på att länka till hans DA (Deviantart). Du finner den här och där kan du ladda ner massor av coola grejer (till mac såklart eftersom Luddis älskar mac). Och JA Ludwig, jag ska skaffa deviantart så fort jag hittar något awesome namn som fungerar!

PS: Jag läste just på Ludwigs DA, det står att hans favoritfotograf är Henrik Lagercrantz. Det är big time FEL. JAG, Antonia Melkersson, är hans favoritfotograf. Alla vet det.

PS2: Ludwig är även fantastisk på att skriva berättelser, historier, noveller (hehehhee... speciellt deckarnoveller... hehehe you know what I'm talking about!). Precis som jag (måste stjäla rampljuset).

PS3: Känner att det börjar bli lite väl många PS nu men Ludwig, du borde verkligen börja läsa min blogg!

PS4: Ludwig... Kolla tiden då inlägget postades!

Kommentarer
Synne - kommenterer ALLTID tilbake <3

Så søtt!

2011-06-16 @ 15:09:57
http://www.sysk.blogg.no
Dan

Får jag ett omnämnande eftersom jag 1/4 engelska också. :D

2011-06-16 @ 17:03:10
http://hostford.blogspot.com/
Ida [iesfoto.blogg.se]

Svar: TACK för dina fina ord :D

2011-06-16 @ 17:07:43
http://iesfoto.blogg.se/
Sofie - Photography

Herlig!

Sv. Tusen takk :)

2011-06-16 @ 17:45:58
http://sofiesund.com
Ludwig

Hihi, tack så mycket, riktigt fin :D

2011-06-16 @ 18:14:58
IDA - LARSSONSFOTO

Så gulligt, hihi! Han verkar vara en bra vän :)

2011-06-17 @ 14:01:30
http://larssonsfoto.blogg.se/

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan