Flottsbro - stans bästa offpist!

Bild lånad av Leya.

Hallo alla kidz. Idag var jag i Fl0ttis. Det var sjukt kul, hade världens skönaste sällskap. Tack Emelie för att jag fick joina, om du ser det här! :)

Tänkte köra en liten plus och minus med Flottsbro.
Image and video hosting by TinyPic
- Sega liftar som stannar flera gånger per åk. Stolsliften var det inte ens tal om. Varför i hela fridens dar har man stolslift som är typ 300 meter lång? Hade varit mycket bättre om de hade lagt pengarna på en till ankarlift som åtminstone inte stannar hela tiden.

- Riktigt dålig park. Inga roliga rails eller boxar, och konstiga stora hopp samt inte mycket hopp att välja bland. Dåligt urval helt enkelt.

- Oskön personal

- Mycket folk i vissa backar. Även mycket barn som åker hit och dit trots att det finns en särskild barnbacke.

Image and video hosting by TinyPic
- Riktigt rolig offpist för att vara en Stockholmsbacke. Mycket lössnö (det har iochförsig de flesta backar vid det här laget..), inte uppkört, mycket outforskade vägar, sköna "stup" och inte för mycket träd att köra på.

- Lite fjällkänsla. I och med att offpisten var bra så fick man lite fjällkänsla, plus att det låg mitt i skogen.

- Riktigt mysig restaurant. God mat, gott fika, fräscha toaletter. Extra plus för att det finns soffor att slappa i framför brasan.

Klicka här för att komma till Flottsbros hemsida

Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan