Mitt år, 2011

Jag tänkte inleda det här inlägget med att berätta att det här året, 2011, har varit det absolut bästa året hittills i mitt liv. Jag har aldrig förut haft ett så här otroligt bra år där jag har varit omgiven med så många fantastiska människor som jag faktiskt har. Det här har varit det mest händelserika året i hela mitt liv och jag skulle inte kunna tänka mig att ha en enda sak ogjord, även om några saker verkligen ärrat mig djupt.

Året började med att jag firade in det nya året på en stor middag/fest hemma hos mina kusiner i Täby. Vid tolvslaget snöade det så fruktansvärt mycket så att vi knappt kunde tände raketerna och smällarna och nästa dag spenderade jag och min fina kusin hela dagen med att åka skidor. Det är nog den bästa avslutningen och bästa starten jag kan tänka mig på ett år! Sedan spenderade jag i princip hela januari och hela februari i backen med massor av underbara människor. Veckan innan sportlovet åkte jag runt till en del skidorter i Dalarna och själva sportlovet spenderade jag sedan med mina fina vänner i Åre! Just det, någon gång mellan nyår och sportis var jag även i Thailand, men jag kommer tyvärr inte ihåg exakt när... hihi.

Hade långt blont hår (som jag ibland saknar) och gick runt i min älskade snowboardjacka!

Påsken spenderade jag i Sälen med delar av min familj och otippat nog så var även Malin där! Det var lite kul, för vi var på samma skidorter både på sportlovet och påsklovet.


Jag i fina brillor och Malin med stoooor choklad, omnomnom!

På våren hände inte så mycket förutom att jag fyllde 15 år. Min födelsedag firade jag in med fina vänner men resten av den blev inte så värst bra. Sedan kom den riktiga våren och jag gick runt och gjorde roliga saker och njöt, dock inte allt för mycket eftersom jag är pollenallergisk.Sedan kom sommaren och jag gick ut åttan med grymma betyg. Jag hade världens bästa och stressigaste sommar fylld med saker att göra hela tiden. Jag var på landet, kompisars landställen, seglade i Norge och över Nordsjön till Shetland, var i Cypern och sedan kappseglade jag som vanligt på Rasta.
När sommarlovet tog slut började jag nian och nu har jag precis avslutat första delen av grundskolans värsta årskurs. Jag har haft en fantastisk höst där jag har utvecklats otroligt som människa och varit på topp i princip hela hösten. Jag har aldrig någonsin varit så lycklig förut, allt har bara varit helt perfekt! När hösten slutade och december tog vid slutade min fantastiska höst och jag inledde vintern med att vara så ledsen som jag aldrig tidigare varit. Tänk så fort det kan gå från helt fantastiskt till helt världelöst! Som tur är så har jag delat december med många underbara personer som fått mig att må så mycket bättre och trots allt haft en bra månad. Jag har även fått upp kontakten med människor jag tidigare bara haft sporadisk kontakt med, något som jag är väldigt glad för!

Jag vill verkligen tacka alla mina nära och kära för att ni varit med mig detta år och gjort det såhär fantastiskt! Nu får jag bara hoppas att 2012 blir minst lika bra, wiiiihooo!

Såhär ser jag ut nu och har gjort ett tag! I början på hösten klippte jag av mitt långa blonda hår och nu är jag helt frälst i att ha kort hår, det är awesome!

Kommentarer
Anonym

Gott nytt år gommas !

2011-12-31 @ 19:11:50
M I C A E L A S (lovliie.blogg.se)

SVAR: Taack! :D

2012-01-03 @ 14:02:21
http://lovliie.blogg.se/
Amin

Mes meilleures voeux pour la nouvelle année 2012 pour vous et vos proches. :)

2012-01-03 @ 20:14:21
http://chronocity.fr

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan