Ta vara på dina vänner

Jag skulle vilja uppmana alla som läser detta att tänka till. Tänk till och se dig runt i din omgivning. Hur många av de människor som du umgås med skulle faktiskt hjälpa dig om du hamnade i en svår situation? Det kan vara svårt att avgöra, men man kan ändå känna på sig.

Jag skulle vilja ge er alla ett råd; omge dig med sådana människor som du verkligen älskar och kan lita på, sådana du tycker om och som tycker om dig tillbaka. Sådana vänner som verkligen kan stötta dig i motgångar och dela din glädje i medgångar. Alla dina sådana vänner bör du verkligen ta tillvara på. Försumma dem aldrig, de är något av det viktigaste du har och utan dem står du där helt ensam när livet inte flyter på längre.

Motgångar kan komma plötsligt, helt utan förvarning och även drabba den allra starkaste personen. Den dagen din pojkvän gör slut utan förvarning eller din familjemedlem dör kan jag lova dig att du kommer behöva någon att stödja dig mot. Då är det ganska fint att veta att du har vänner som verkligen älskar dig och som mer än gärna stöttar dig och låter dig gråta ut hos dem.


Jag skulle vilja tacka alla mina fina vänner som stöttat mig nu när jag inte mått särskilt bra. Alla ni som hört av er och frågat hur jag mått och alla ni som gett mig tusentals kramar och sagt att jag ska vara stark och glad som jag vanligtvis är. Jag är så otroligt tacksam för att jag har så fina vänner och att även personer som jag knappt känner har brytt sig om mig, vill bara ge er alla en stor fet kram och tacka! Jag skulle helt ärligt talat inte klarat det utan er! Jag är verkligen lycklig som får vara omgiven av såhär många fantastiska personer ♥ Tusen, tusen tack för att ni finns och bryr er om mig! ♥

Nu ska jag försöka återgå till mitt vanliga jag, det vill säga en sprudlande Antonia full av energi!

Kommentarer
Ebba

That's the spirit! <3

2011-12-02 @ 00:00:22
http://ebbaline.blogg.se/
Haidi Jakobsson

Snart jul hihi! Hoppas du har en trevlig fredag :'DPS. jag har en julkalender på min blogg, tävla!

2011-12-02 @ 14:42:02
http://haidisblog.se
Jennie ♥

ville bara kika in och önska dig en trevlig helg ♥

2011-12-02 @ 16:33:03
http://jennsiii.blogg.se/
sophie

sant<3

2011-12-03 @ 10:27:23
http://sophyyy.blogg.no/
maliiiiiiin

♥♥♥2011-12-03 @ 16:09:04

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan