En dag kvar

Imorgon är jag fri. Om ett exakt 16 timmar så får jag jullov, samt mina betyg för denna terminen. Jag är så galet taggad, både på jullov och på betygen! Jag har haft betygssamtal i de flesta ämnen, men det är fyra ämnen som jag inte har haft det i vilket gör att det ska bli extra spännande att få betygen. Förhoppningsvis går det bra!


Två foton från tidigare i höstas. Herregud vad det har varit en bra höst! Jag har verkligen mått så otroligt bra och haft det helt fantastiskt, omgiven av superfina människor och med god energi för skolan. Vad mer kan man egentligen begära? Det har varit den bästa hösten hittills i mitt liv! Jag har förändrats så mycket som människa och haft det helt amazing. Hela 2011 har faktiskt varit helt galet bra och att det nya året kommer bli bättre har jag faktiskt på känn. Jag kommer ha en fantastisk vinter och vår med min fina klass och mina vänner, sedan en underbar sommar och slutligen så börjar jag ett nytt kapitel i mitt liv genom att börja på gymnasiet till hösten. Jag är helt obeskrivligt taggad! 2012, du är välkommen!

Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan