Hjälp! Bildkvalité! Var laddar ni upp era foton?

Jag har ett jättestort problem med mina foton när jag har laddat upp dem här på bloggen; dålig kvalité. Jag laddar upp mina foton i 650px, vilket betyder att jag inte kan använda mig av blogg.se's bilduppladdning, utan måste använda mig av olika andra hemsidor. Jag brukar använda tinypic, då blir det jättebra kvalité först men jag har de senaste dagarna märkt att efter någon dag så försvinner i princip all kvalité i bilden.

Tinypic direkt efter man laddat upp bilden:


Tinypic efter några dagar:

Någon som vet varför det blir så? Det är väldigt konstigt i alla fall! För övrigt så kanske jag ska nämna att jag sparar alltid mina foton för webben i photoshop, så det borde inte vara något problem som orsakas av det iallafall..

Här om dagen började jag använda mig av imageshack. Där är kvalitén sämre direkt när man laddar upp den, i jämförelse med tinypic, men jag tror att den håller samma kvalité oavsett om den legat uppe flera dagar.

Varför försvinner kvalitén med tinypic? Har ni något tips på någon annan hemsida att ladda upp sina foton på? Mycket mycket mycket tacksam för svar!

Uppladdad på imagehack:


Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan