Min dag


Idag hade vi coachdag i skolan, något som är speciellt för min konstiga skola. Det vi gör är i princip ingenting förutom att umgås och göra roliga saker. Idag lyssnade vi först på en föreläsning om mental träning och sen åkte vi till solen i Gamla stan och gick en frågerunda. Fantasilöst nog så var det samma frågerunda som alltid, så jag var klar med svaren redan innan vi kom fram till Gamla stan... Då drog jag och Mimie till 7-eleven och blev stalkade av kanadensiska killar som filmade oss. Busigt! Jag köpte (Mimie köpte åt mig, taack<333) en sådan där coffee cooler, eller vad det nu heter, som var helt underbart god! Jag blev helt lyrisk. Trots att jag tog cappuccinosmaken (jag HATAR allt som smakar kaffe) så var det supergott, kanske för att den inte smakade ett dugg kaffeaktigt..

Har ännu mer foton att visa er senare när jag inte är så stressad. Nu ska jag plugga!

Kommentarer
Julie Halvorsen

så skönt, ha en trevlig dag:)

2011-04-26 @ 19:20:20
http://juliehhalvorsen.blogg.no/
S A N N A S . R U M

Sv; fy vad oskönt. Dock verkade det ha med laddaren att göra, för så fort jag löste en ny sladd så slutade den cp:a ;P Haha. Dammsög hela datorn också.

2011-04-26 @ 20:00:57
http://sannasrum.se

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan