Greetings from Sälen

Hej bloggen!

Jag sitter just nu i stugan och bloggar, fast inte från ifånen utan från datorn, enbart för att jag tänkte visa er några fina ifånbilder. Jag har visserligen med mig kameran men har inte använt den, har mest koncentrerat mig på att åka bräda och skidor... Oki fluminlägg, förlåt för det men här kommer le pictures.

Toppen idag.......... och sötisen Malin som jag chillade med idag.


I love you Burtonbrädan min<33 Fast jag måste verkligen verkligen verkligen byta ut bindningarna snarast. Dessutom ska jag ersätta min kära vapendragare med feeetaste Techninebrädan eller Lobsterbrädan (när de kommer) till nästa säsong. Tjoho! ok, för mycket brädsnack - ingen bryr sig.Idag råkade jag förresten krossa ena glaset på mina gröna brillor när jag skulle sätta mig på min jacka - smartis! Så då krossade jag andra glaset också så fick jag ett par superfina vardagsbrillor!


Min cheesecake som jag hade skurit upp för att den skulle tina upp så jag kunde äta den någon gång. Det är sällan jag är sist med min efterrätt!

Ni vill nog inte se mer ifånbilder. Peace out! Btw, gillar ni mina tidinställda inlägg?

Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan