Fyra saker jag absolut vill göra före jag dör

♥ » Besöka Svalbard.
Åh, om ni inte visste om det så har jag djupa Svalbarddrömmar inom mig. Jag vill absolut åka dit någon gång i livet, gärna flera. Det var så otroligt häftigt, tänk att kanske få se isbjörnar! Jag känner på mig att jag borde göra det så fort jag får möjligheten, med all global uppvärmning så vet vet man ju inte hur länge till det finns isbjörnar där...

♥ » Säsonga.
Det vill säga vara säsonsarbetare en säsong i en skid/snowboardort. Jag skulle antingen vilja vara skid/snowboardlärare då eller stå i liften eller bara ha något annat härligt chilljobb. Gud så härligt och kul! Dessvärre vet jag inte var jag vill säsonga än, det finns så många sköna ställen.

♥ » Göra ett high school year.
Detta är något jag tänkt på i flera år nu. Jag vill verkligen göra det! Det verkar både helt sinnessjukt underbart och helt jävligt (ursäkta språket), men jag tror att det skulle vara en fantastisk upplevelse. Jag är helt säker på att jag skulle växa enormt som person och lära mig massor av nytt, det är jag verkligen taggad på.

♥ » Besöka alla tre Auschwitzlägrena.
Jag är inte helt säker på varför jag vill besöka dessa hemska platser, men jag tror att det är just för att de är så hemska så det kan vara vettigt att uppleva dem. Auschwitz är så intressant! En fantastisk upplevelse på sitt sätt helt enkelt.

Har du gjort något av det här eller vill du göra något?

Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan