Oktober - den rosa månaden!

Idag när jag var och handlade lunch med mina vänner på ICA så kände jag att de 25 kronorna som jag brände på naturgodis kunde ha gått till något mycket bättre. När jag sen kom till kassan och såg årets rosa band som såldes där så kände jag att jag verkligen borde köpa ett, men trots det så la jag pengarna på godiset istället. Men nu efteråt får det mig att tänka efter, mina 25 kronor hade ju kunnat gå till bröstcancerforskning istället, vilket hade vart mycket bättre. Tänk på alla de som varje år drabbas av bröstcancer, eller vars anhöriga drabbas. Jag kan knappt föreställa mig hur fruktansvärt det måste vara!

Imorgon är det jag som går och handlar ett rosa band det första jag gör!
Det tycker jag även att ni ska göra, om ni inte redan har köpt ett. Eller varför inte, handla två och ge bort ett! Då stödjer du forskningen med ännu mer och gör en vän glad.

I år ser bandet ut såhär och är designat av Liselotte Watkins.

Förutom att köpa ett band så finns du även massa andra saker du kan köpa och genom dessa bidra till cancerfonden. Nedanför ser ni några av de sakerna och HÄR finns de att köpa (eller klicka på bilden).SMS:a ROSA till 72988 så bidrar du med 50 kronor till Cancerfonden och får ett digitalt rosa band i mobilen. Om du skriver in ditt namn efter ROSA kommer det att synas på gåvan. I annat fall blir din gåva presenterad som anonym.

Kötta nu allihopa! Alla gåvor, stora som små, behövs! Det gör skillnad.


Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan