10 things

♥ Jag skrattar åt allt. Verkligen allt. Även om ingen annan skrattar så kan jag stå där och gapskratta. Jag har även för vana att börja skratta när det är helt tyst och åt ingenting, alltså börja skratta out of nowhere. Jag brukar även skratta åt mina egna skämt, men det är bra för då vet man att det iallafall är någon som skrattar åt dem.

♥ Jag har ett grönt och ett blått öga (precis som Kate Bosworth på bilderna under)Ibland brukar jag fundera över om jag är schizofren. Det känns nämligen som det ibland. Eller iallafall att jag har två personligheter. Wiiieeeeerd.
♥ Jag kan inte äta sushi. Jag tycker att det är det äckligaste som finns. Bara lukten ger mig kväljningar.

♥ Jag har två mobiltelefoner. Båda är Sony Ericsson (haha om någon nu skulle undra).

Jag har flera saker som jag är helt besatt av. Bland annat Mountain Dew, sjalar, Oreos, Converse & solbrillor är nog de största besattheterna.
Tumblr_l8ab8krp6f1qd2x0jo1_500_large

Många brukar hata att vara ensamma hemma, men jag älskar det! Det finns nästan inget bättre än en lugn och fridfull eftermiddag hemma ensam utan en massa störande syskon eller föräldrar. Men så är jag ju också en person som behöver vara för mig själv då och då. Förstår inte hur man kan vara sällskapssjuk.

Jag har världens finaste pojkvän. Han är norsk och bor i Bergen i Norge.

Jag har väldigt bra självförtroende. Jag trivs med mig själv och brukar aldrig oroa mig för vad andra tycker och tänker om mig. Jag vet att jag är bäst, alla är bäst. Alla är unika och det är det som gör var och en av oss så himla bra :)

Jag har aldrig i hela mitt liv brutit något. Jag har faktiskt knappt ens varit på sjukhus.

Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan