Kamelbulledagen!

Åh, vilken härlig dag jag har haft! Väldigt innehållsrik. Först skola som var väldigt chill, och en tråkig mattelektion resulterade i en otroligt rolig plan som förhoppningsvis blir verklighet i början på 2011. Herregud, jag längtar så fruktansvärt mycket! Det lär bli så himla perfekt om det blir av. Åh!

Idag har jag även ätit massor av kanelbullar. På lunchen åkte vi till Fältan och drog en donken och sedan som en väldigt god efterrätt så bjöd Fältan på kanelbullar! Mums! Efter skolan åkte jag sen tillsammans med Carro och Lowisa och handlade världens underbaraste, mest fantatiska och magnifika plånbok jag någonsin sett! Den är helt fulländad, ska ta och visa er senare. Vi gick även och strosade runt i affärer och jag lyckades tappa mitt ena örhänge (de nya vita med fjädrar) inne på Nathalie Schuterman! Märkte det dessutom inte förrän vi var i ett helt annat kvarter, men då gick vi samma väg tillbaka och inne på NS så hade de hittat det. Åh det gjorde typ min dag! Eller ja, iallafall min minut med tanke på allt annat roligt som har hänt idag.

Sedan tränade jag även en stund med mamma på SATS. Vi körde ett cycklingpass och ett corepass, superkul! Resten av kvällen har jag mest frossat i kanelbullar men nu önskar jag att jag istället hade pluggat. Ajdå.


Haha fresh...

Kommentarer
anna

åh, jag missade kanelbullens dag! haha

2010-10-05 @ 20:37:22
http://madeinjapan.nu

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan