Day 6

Dag 6 ska egentligen vara mina 10 favoritplagg just nu, men dessa orkar jag inte fota klockan halv tolv på kvällen. Dessutom har jag med största sannolikhet inte mina tio favoritplagg samlade just i ett hem. Så istället listar jag mina tio favoritfilmer!

Utan inbördes ordning

Titanic - Klassiker som alltid är lika rörande. Har sett den minst femton gånger. Senast jag såg den var första gången någonsin som jag började gråta till en film. Det krävs rätt stämning och sällskap! Väldigt fin film iallafall som alltid går hem.
Pearl Harbor - En annan klassiker som är helt fantastisk. Handlar om anfallet på Pearl Harbor 7 december 1941, då Amerika drogs med i Andra världskriget. Väldigt fin och romantisk film.
Dansar med vargar - En till klassiker som aldrig slår fel. Handlar om en amerikansk soldat som under andra världskriget posteras vid ett avlägset fort. Vill inte avslöja vad som händer sedan, men även denna film är väldigt fin, sorgsen och romantisk.
Auschwitz - The nazis and the final solution - En dokumentär av BBC. Definitivt sevärd, man lär sig helt sjukt mycket. Kan tyckas vara en konstig favoritfilm, men den är grymt bra.
The Longest Day - Klassisk film om D-dagen under Andra världskriget.

Okej tyvärr blev det bara fem för jag kommer inte på fler just nu :P Det här är dem jag tycker mest om, och som ni ser så utspelar sig majoriteten under Andra världskriget.. Hehe.


Två klassiker som jag älskar.

Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan