Dag 3 - 10 ting du hatar/ogillar

Jag hatar...

1. att inte ha pengar när man ser något fantastiskt som man verkligen vill köpa. Eller att man har pengar, men känner att man borde lägga det på något annat..

2. rökning. Speciellt människor som röker på offentliga platser kring andra människor, som till exempel vid en busstation eller på t-centralen när man står 1 meter från alla andra. Jag anser att det är väldigt respektlöst.

3. vardagliga orättvisor. Som till exempel att brorsan får månadspeng och inte jag och att någon annan får ha en fusklapp på ett prov och inte jag.

4. folk som tror att leggings/tights är byxor. Hur långt ditt linne än är så kan du inte gå med enbart ett linne + tights. Det ser rent ut sagt inte fint ut. Särskilt inte om man visar rumpan. So cover your ass! Det finns en gammal rolig mening som säger att ju sämre ekonomin är desto kortare blir flickornas kjolar. Isåfall måste ekonomin vara riktigt dålig nu ;)

5. att min pojkvän bor i Norge..

6. ytliga kvinnor (och tjejer), vars enda prioritering och mål i livet är att se bra ut och ragga killar. Snälla, gör något vettigt av era liv! Festa inte bort grundskola och gymnasiet, det är två otroligt viktiga delar i livet.

7. folk som inte har några ambitioner i livet och med skolan. Ja, det ÄR viktigt att göra bra ifrån sig på till och med ett läxförhör och att alltid försöka prestera som bäst.

8. att stöta på (as in träffa) folk man inte vill träffa. Till exemepel när man möter någon på stan som man verkligen inte vill träffa där i det ögonblicket.

9 & 10. kommer inte på just nu. hehe


Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan