28/10/10

Jag har inte ens rört min kamera på hela den här veckan. Hur ofta händer det liksom? Har verkligen inte tid med allt som händer och sker, det går i ett!

Idag har jag först suttit med Michelle och skrivit frågor till en intervju, sedan vankades det pannkakslunch och därefter styrde vi stegen mot en tur i Statshuset. Vi blev rundvisade av min ledamots sekreterare som jag har vart med hela veckan och hans kompis (båda två sitter i kommunfullmäktige och hans vän har även tidigare varit guide i Statshuset). Det var helt klart en av de bästa rundturerna & visningarna jag har fått! Jag skrattade i princip hela tiden! Det var så sjukt kul! Haha, tänk dig själv att bli rundvisad i ett hus som faktiskt är jätteroligt av två hyperglada 22-åringar. Kan inte slå fel.

Senare på eftermiddagen fikade jag med Michelle och hennes vän på EH, och sedan mötte jag upp Sara-Gül för ytterligare en fikaomgång och mycket välbehövligt snack innan vi till slut retirerade oss hem till mig. Härlig dag!

Jag och Michelle i Riksdagsbiblioteket.

Jag och Michelle på EH.

Güllis och jag hemma hos mig

Har du haft en bra dag?

- TONI

Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan