Allting du någonsin velat veta!

Hallå! (Get ready för en lång text..)

Jag heter Antonia, är född den 20 mars 1996 vilket gör mig till fjorton år just nu. Det bästa som finns enligt mig är att segla, åka skidor och åka snowboard. Åkt skidor har jag gjort sedan jag var två år och snowboard har jag åkt sedan jag var nio tio år. Segling är något jag varit bekant med hela livet, min pappa äger en Laurinkoster, men jag började inte segla själv på riktigt förrän jag var nio år. Sedan dess har jag dock varit helt besatt. I sommar ska jag bland annat segla med SXK's ena skuta på västkusten ner till Danmark, å vad jag gläder mig till det!

Jag dansar balett och commercial jazz, men ärligt talat så är jag ingen dansmänniska.

Lite annat som kan vara onödigt att veta är att jag älskar Converse, att jag äter otroligt mycket, att jag har ett grönt öga och ett blått, att jag kan vara otroligt skärpt och seriös men att jag också kan vara superflummig och sprallig, att folk ser mig som en skolnörd, att jag heter jejewewe på Youtube, att melkan står för de fyra första bokstäverna i mitt efternamn och de två första i mitt namn, att jag gillar färgen orange och att jag har en sjukt bred musiksmak.

Jag är en otroligt positiv och glad person som ler och skrattar till 90% av dagen. För det mesta är jag väldigt oseriös. Jag är någorlunda nöjd med mig själv, jag trivs med mig själv sådan som jag är! Jag vet att jag är bra. Jag resonerar lite som så, att varför slösa bort livet på att vara deprimerad och inte tycka om sig själv? Alla rockar fett :-)

Mitt motto är "Age quod agis" som betyder ungefär det du gör, gör det väl. Dessvärre vet jag inte om jag följer det så särskilt väl... men det är väl en annan sak!? Ett annat bra motto är LEV LIVET.

Om det är något ni funderar över så skriv en kommentar i kommentarfältet!
PS. Kameran jag använder mest är min systemkamera Nikon D3000.Kommentarer
Cassandra

sv: tack så mycket! :Dååh vad coolt, önskar jag med hade så speciella ögon! har gröna egentligen, men fejkar dem blåa med linser höhö! (:

2010-03-18 @ 20:29:50
http://unikacassandra.blogg.se/
ida

söt blogg :)

2010-04-02 @ 17:07:46
http://mylifeasidaa.blogg.se/

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan