Jag skall spola ner dig i toaletten

ÅÅ JAG ÄR SÅ SINNESSJUKT FÖRBANNAD!!! Jag låg och lyssnade på musik, och så var låten slut och jag skulle byta, så klickar jag men inget händer. Så då tittar jag på iPoden och ser att den är helt svart och att det inte kommer något "rulljud" ni vet, när man snurrar på touchgrejen för att höja ljudet etc.. Iallafall... MIN IPOD ÄR TRASIG!!!!!!! Den vill inte connecta med iTunes och skiten tänker inte heller börja lysa. åÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. Jag blir så otroligt förbannad, varför fungerar aldrig något som det ska!?!?!? Detta är andra gången inom en månad som min iPod går sönder. Vad fan är det frågan om? Jag ska fan stämma Apple!!!!!!!!! Men först, så ska jag gå och spola ner skiten i toaletten.

Dessutom kommer jag säkert inte hinna lämna in skiten imorgon till Macoteket för det öppnar först klockan 12 och då är vi säkert redan i typ... Gävle.

CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP CP-SKIT.Det skall bli roligt att höra apples förklaring sen när jag frågar de varför deras jävla produkter inte fungerar. Nog vet jag att jag inte är den mest försiktiga personen med elektroniska prylar, men min iPod vårdar jag förfan som min egen bebis. Alltså är det inte jag som har orsakat att hela jävla skärmen har slutat lysa och att snurrgrejen inte fungerar. FUCK YOU IPOD.


Jättebra verkligen att du passar på att gå sönder precis i tid till när jag ska åka skidor och behöver dig som mest.


Gamla goda tider innan min iPod började jävlas med mig....


Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan