Favoritbilder på mig själv

Jag tänkte visa några av mina favoritbilder på mig själv.


Jag brukar sällan använda denna bild, men den är ju fasligt vacker må jag säga. Tagen i somras av min kusin Emma. Det är nere vid havet vid mitt lantställe i skärgården. Älskar solen, havet och horisonten med båtarna!


Detta är en bild jag kör med väldigt mycket. Den är tagen på min "filmkväll" i höstas som jag hade med några kompisar. Den blev helt sjukt urspårad enligt mig, och den betydde mycket. Eller jag ändrade uppfattningar om många personer (till något inte särskilt bra). Well well, bilden är något att gilla iallafall. Tagen av min allra bästa vän Erik.

 
Jag älskar den här bilden. Den är tagen av pappa är vi var på väg hem från Thailand i Oktober. Jag hade varit en vecka (höstlovet) i Thailand med pappa när han flög dit (han är pilot). Jag sitter i cockpit med headset på.


Också från när jag var med pappa på höstlovet. Älskar denna bild något otroligt.


Jag diggar den här bilden. Lite weird. Tagen på en Finlandskryssning i somras, dagen innan jag skulle ta ur min tandställning!

 
Mina två nyaste favoriter som jag fotade förra veckan. I min favoritkofta och jag ser otroligt söt ut på bilderna.


En väldigt gammal bild, från våren 2008 tror jag. Denna dag var jag med min gamla vän Sofia i stan och shoppade. På just den här bilden så gick vi vid bron över till riksdagshuset, visst heter den Munkbron? Rätta mig om jag har fel.


En vanlig morgon innan jag skulle gå till skolan någon gång i januari/februari förra året. Like it!

Det var alla mina favoriter som jag kan komma på just nu. Vad tycker ni? Gillar ni någon särskild mer?


Kommentarer
Call Us Fjortiss 'videoblogg.♥

heheh, tusen takk. :D Utrolig fint med sånne kommentarer. ! :D

Veldig fine bilder, du er flink. :)

2010-03-03 @ 22:10:41
http://www.callusfjortiss.blogg.no

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan