Stockholm Marathon


I v r i g t   h e j a n d e   p å   S t a d i o n   i d a g !   N o t e r a   a t t   j a g   i n t e   k ä n n e r   n å g o n   a v   d e   p å   b i l d e n .

Gud så trött jag är! Jag har vart i stan hela dagen, från cirka klockan halv ett och gått runt i princip hela tiden. Var där för att se när min styvbror och styvpappa sprang Stockholm marathon, 42 km. Ja, de är galna!

Idag har jag ätit två eller tre gånger på McDonalds idag, och har även ätit en korv (french hot dog). I vanliga fall sker inget utav det, hatar sådan mat. Det känns så äckligt när man äter det, uuhh. Jaja nu lär det bli ett väldigt långt tag (cirka sisådär ett halvår-år) innan jag trycker i mig något sådant igen! För övrigt så har jag idag även handlat lite saker, bland annat sista delen i Vargbröder-serien, fyra nagellack, underkläder och en present till min pappa som fyller år imorgon på nationaldagen!

Förresten, jag blir så sur när vi svenskar inte firar vår nationaldag! Det är så larvigt. Imorgon tycker jag alla ska klä sig i folkdräkt eller blågult och gå till Skansen och fira! Själv ska jag först ut till landet i skärgården för släktfirande av pappa och sedan på kvällen till Skansen för att fira. Det kommer bli så kul!

Kommentarer
FisK

on hupi hiihtää kun on vähä höpö

2010-06-16 @ 14:26:29

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan