I <3 sommar!Klockan är kvart i elva, och jag har INGET att göra. Jag är lite förbannad över Sverige. Varför är vi så dåliga att vi inte kommer med till VM!? Varför!?!? Nu har man inga roliga matcher på sommarkvällarna att längta till, å det suger. Vad fan liksom. Men jaja, jag får väl heja på Spanien och den snygge Torres! Viva España!

Gud. Det är sommarlov. Jag kan lägga mig när jag vill, jag kan stiga upp när jag vill och jag kan göra precis vad jag vill. Jag har dessutom kommit på att jag har två dagar mer sommarlov än min bror, wohooo! Nu blev sommaren ännu bättre :D Vad händer i sommar då? Självklart en massa grejer. Hittills har jag inte haft en lugn dag (har visserligen bara gått två dagar) men men. Såhär ser min närmsta planering ut:

Lördag
Shoppa med mamma  (som jag gjorde idag också) och kanske hälsa på mina kusiner

Söndag
Svenska flygvapnet fyller 100 år.. Skall till Linköping och fira

Måndag
Troligtvis åker jag till landet med ett gäng kompisar och har ff!

Tisdag
Kommer hem från landet & packar

Onsdag
Åker tidigt på morgonen till Göteborg med några vänner för att mönstra på SXK's skepp Atlantica för en 10-dagarssegling över till Danmark! WOOOHOOO!


Kommentarer

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan