Foton från Kreta!

Hej bloggen! Förlåt för dålig uppdatering, som tyvärr kommer bli ännu sämre från och med nu.

För att upplysa er så är klockan åtta nu, och det är inte det att jag har lagt mig sjukt sent utan jag har faktiskt stigit upp sjukt tidigt (för att vara sommarlov..). Jag ska nämligen jobba idag, men nog om det.

Den här veckan har jag först varit i Finland och därefter i Dalarna, så det förklarar den dåliga uppdateringen. Imorgon åker jag på seglarläger till på fredag, tjoho!

Jag känner att det här inlägget blev väldigt hoppigt, förlåt för det men jag har inte riktigt vaknat ännu. Men för att förgylla det lite så får ni några foton från Kreta!


Utsikten från vår ena balkong åt ena hållet


Vid havet i Chania


Båtar och stol (?) i Chanias hamn


Supermarket - inte en ovanlig syn


En gata i gamla Chania


Grekisk sallad... mums!


Nere vid Chanias hamnSen eftermiddag vid en strand

Kommentarer
Malin

härliga bilder! var också i Chania i somras och det var verkligen jättefint :)

2010-08-08 @ 23:40:47
http://mln.webblogg.se/
EVA - FOTOBLOGG

SV; Ursäkta för jättesent svar! Har varit interlös nästan hela sommarlovet, har därför inte kunnat svara på några kommentarer.Tack så hemskt mycket! :D Nu blev jag glad! :)Åh, super härliga bilder! Vad roligt förresten att du har varit i finland, dit ska jag i morgon! Hoppas att du också har haft en fin sommar, kram!

2010-08-10 @ 19:31:18
http://thelifeofeva.blogg.se/

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan