GREEEEEEEKLAAAAAAAAAAND!

ÅÅÅÅH! Vet ni vad mamma och min styvpappa nyss berättade!? Att vi åker till Kreta på lördag! Gud jag är så lycklig! Tro det eller ej, men jag har faktiskt aldrig varit varken på Kreta eller i Grekland så detta blir nytt och spännande. Wiiiie! Så fort de hade berättat det så gick jag och åt några oliver för att känna in Greklandskänslan, haha. Nu ska jag tagga hela resten av veckan inför sol, värme (ok, det kommer vara ungefär lika varmt som det är här hemma förutom några dagar då det ska bli 37 grader och till och med 40 grader!), medelhavsbad, underbar grekisk mat, shopping och framför allt; massvis av fantastiskt att fotografera!Jag längtar!

Kommentarer
ida myrin ♥

men åh, härligt! ha så kul :)

2010-07-13 @ 04:13:12
http://myrins.blogg.se/
AMANDA FALK

guud så härliga fina bilder :D grekland är underbart!Sv: Hehe ja chokladfontänerna alltså, muuuums! doppa olika frukter och bär, speciellt jordgubbar och godis samt typ små sockerkakebitar i chokladen är så jäkla gott!Hoppas du haft en härlig dag!

2010-07-13 @ 22:29:33
http://amandafalk.se
NTS

Åh, vill också dit :)

2010-07-15 @ 14:12:55
http://nighttimesky.tk

Namn Husk
Email
Blogg

Kära Toni...bloglovin

OBS! Alla foton är tagna av mig om inget annat anges och får inte kopieras, sparas ner eller användas utan tillstånd © copyright by melkan